Allah´tan korkun!

Allah´tan korkun!

EL KADAR KEDİYE KOCA KOCA İKİ KURUM SAHİP ÇIKMADI, YARALI HAYVANIN BAKIMINI İNŞAAT USTASI VATANDAŞ ÜSTLENDİ

EL KADAR KEDİYE KOCA KOCA İKİ KURUM SAHİP ÇIKMADI, YARALI HAYVANIN BAKIMINI İNŞAAT USTASI VATANDAŞ ÜSTLENDİ

Allah´tan korkun!

Kırıkkale´de yüksek bir yerden düştüğü için ön ayakları ve beli kırılan yavru kediyi tedavi ettirmek isteyen duyarlı vatandaş nereye müracaat ettiyse aldığı cevapların kendisini şok ettiğini söyledi. Kediyi Veteriner fakültesine götürdüğünde ise görevlilerin ?Uyutalım? şeklinde teklifte bulunduğunu ileri sürdü.

YARALI KEDİYE SAHİP ÇIKTI

Kırıkkale´nin Kaletepe Mahallesinde İnşaat ustası Mehmet Kılıç isimli vatandaşın çocukları yolda yaralı bir yavru kedi buldu. Yürüyemediği için yerlerde sürünen ve acı çektiği her halinden belli olan yavru kediyi eve getiren çocuklar kediye süt ve ekmek vererek acısının biraz dinmesini sağladı. Baba Mehmet Kılıç ise kedinin muayene edilmesi gerektiğini düşünerek naylon bir kovaya koyduğu kediyi Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan hastanesine götürdü. Vatandaş fakültede ?uyutalım, yani itlaf edelim? teklifi aldığını, Belediye Hayvan barınağının ise fakülteye yönlendirdiklerini söyledi. Vatandaş çaresiz kedinin kendisine kaldığını belirtti.   

İLGİNÇLİKLER BURADA BAŞLADI

Yavru kediyi kendi imkânıyla hayvan hastanesine götürdüğünü anlatan duyarlı vatandaş görevlilerin kediyi kısa bir kontrolden sonra ?Uyutalım? şeklinde teklifte bulunduklarını belirterek böyle bir şeye razı olmadığını söylemesi üzerine ise cerrahi müdahale için 400 lira ödeme yapması istendiğini söyledi. Belediye hayvan barınağını aradıklarında ise burada böyle bir uygulama olmadığı şeklinde cevap aldığını belirten duyarlı vatandaş aldığı cevaplar karşısında şok olduğunu belirtti. Çevredeki vatandaşlar ise bu duruma, kurumların el kadar kediye sahip çıkmamasını eleştirerek ?Allah´tan korkun? diyerek tepki gösterdiler.  

Haber-Foto: Murat KARADAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü