Allah´ın adaleti büyüktür!

Allah´ın adaleti büyüktür!

KIRIKKALESPOR TARAFTARLARI HAKKINDA TUTUKLAMA İSTEMİYLE DAVA AÇAN SAVCININ FETÖ/ PDY SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖZALTINA

KIRIKKALESPOR TARAFTARLARI HAKKINDA TUTUKLAMA İSTEMİYLE DAVA AÇAN SAVCININ  FETÖ/ PDY SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINDIĞI ÖĞRENİLDİ

Allah´ın adaleti büyüktür!

Geçtiğimiz sezon Türk Metal Kırıkkalespor ile Kırşehirspor arasında Kırşehir´de oynanan ve şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Kırıkkalespor taraftarlarının sahaya alınmaması üzerine olaya itiraz eden bazı taraftarlar tutuklanmış, taraftarlar ise bu haksızlığa itiraz etmişlerdi. Ortada hiçbir olay yokken ortamı geren iddianameyi hazırlayan Savcı Ömer Çağlayan, önceki gün FETÖ üyesi olmak iddiasıyla açığa alındı ve tutuklandı.

ŞAMPİYONLUĞU ETKİLEYECEK BİR MAÇTI

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Kırşehirspor ile Ahi Evran Stadında karşılaşmış, doğal olarak da bu maça Kırıkkale taraftarları akın etmişti. Ancak stada girmek isteyen taraftarlar polis engeliyle karşı karşıya kalmış, taraftarlar geldikleri araçlarla Kırıkkale´ye dönmüşlerdi. Herhangi bir sorun yaratmamalarına rağmen dönüş yolunda Kırıkkalespor taraftarı gözaltına alınmış ve bazı taraftarlar hakkında Kırşehir Savcısı Ömer Çağlayan tarafından tutuklama kararı çıkartılmıştı.

?ADALET YERİNİ BULDU?

Olayların üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden, önceki gün gün Kırşehir´de FETÖ´ye karşı yapılan operasyonda Savcı Çağlayan´ın açığa alınarak tutuklanması adeta ?Allah´ın adaleti büyüktür? dedirtti. Geçen yıl yaşanan bu olayda en çok mağdur olan Türk Metal Kırıkkalespor Taraftar Gruplarından Daltonlar´ın yöneticileri, yaptıkları açıklamada, ?Adalet yerini buldu. Bize kim haksızlık yaptıysa ve iftira attıysa Allah´ından bulsun diyerek dua etmiştik. Çok söze gerek yok. Allah´ın adaleti büyüktür? dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ