Allah´a emanet yaşıyoruz

Allah´a emanet yaşıyoruz

DÜĞÜN MAGANDALARI NEREDEYSE BİR FELAKETE YOL AÇACAKLARDI

DÜĞÜN MAGANDALARI NEREDEYSE BİR FELAKETE YOL AÇACAKLARDI

Allah´a emanet yaşıyoruz  

Hafta sonu Kırıkkale´de yaşanan bir olay, ülkemizde nasıl şans eseri yaşadığımızın göstergesiydi. Atatürk Bulvarı üzerinde hafta sonu yapılan düğün esnasında rastgele, sağa sola atılan kurşunlardan bir tanesi park halinde duran aracının arka camını delerek camın tuz buz olmasına yol açtı.

ARACIN CAMINI TUZ BUZ ETTİ

Renault Broadway marka aracın arka camının kırılarak dağıldığı olayda, şans eseri yaralanma ve can kaybı olmazken, araç sahibi, ?Canımıza geleceğine malımıza gelsin? diyerek teselli bulmaya çalıştı. Böyle bilinçsizce atılan kurşunların çok daha acı verici olaylara yol açabileceğini belirten araç sahibi, ?Aracımın camını kıran bu kör kurşun iyi ki bir vatandaşımızın vücuduna isabet etmedi. Ya da iyi ki bizler araçta değildik. Bu tabanca atma hırsı neden? Son pişmanlık fayda vermiyor onun için sırf nefislerini tatmin etmek adına atılan kurşuna ve atan kişiye lanet olsun? diye konuştu. 

?NE HİSSEDECEĞİMİ BİLEMİYORUM?

Polis ekiplerinin araç ve olay mahallinde yaptıkları incelemenin ardından aracını Sanayiye götüren vatandaş, bir yandan şaşkın, bir yandan kızgın, bir yandan da kendisi, eşi ya da çocukları araçta olmadıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, ?Böyle bir durumda hangi duyguyu hissedeceğimi bilemiyorum? dedi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen düğün magandalarının, düğünlerde silah atma merakından ne zaman vaz geçecekleri ise merak konusu!



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü