Allah razı olsun

Allah razı olsun

Kırıkkale Belediyesi çalışanları yıllardır ilk defa tam maaşı almanın mutluğunu yaşadı. Zabıta ve temizlik işçileri hem geriye dönük maaşlarını hem de bu ayın maaşını birlikte aldı. İki maaşı birden alan memur ve işçiler bir yandan sıkıntıdan kurtulmanın

ÖNCE ÇALIŞANIN ALIN TERİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ilk işi memur ve teşoran firma adına çalışan işçilerin maaşını vermek oldu. Saygılı seçim kampanyası sürecinde sıkça dile getirdiği üzere önce çalışanın alın terinin verilmesi konusunu çözdü. Memur ve işçilerin hem geriye dönük hem de hak ettikleri maaşlarının verilmesini sağlayan Belediye Başkanı Saygılı memur ve işçilerin hayır duasını aldı. Bu davranışıyla Saygılı bugüne kadar alışık olmadığımız bir uygulamaya imza atmış oldu.

 

BAŞKANA HAYIR DUA OKUDULAR

İlk meclis toplantısında kredi alma yetkisi alan Saygılı memur ve temizlik işçilerinin hem geriye dönük hemde bu aylıklarını tam olarak verilmesini sağladı. Yıllardır tam maaş alamayan memur ve işçiler yeni başkan sayesinde ilk kez tam maaş almanın mutluluğunu yaşadılar. İsminin açıklanmasını istemeyen zabıta memuru seçime kısa bir zaman kala memur ve işçiye dağıtılmak üzere gelen paranın bile dağıtılmadığını belirterek “Allah razı olsun. Başkanımız hem geriye dönük, hemde hak ettiğimiz maaşımızı vererek bizleri sevindirdi. Allah kendisinden bir kez daha razı olsun” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ