Allah cezanızı versin

Allah cezanızı versin

Eski Anakara karayolunun kenarında 60'a yakın hayvana ait olduğu sanılan sakatat, çeşitli iç organ ve deri bulundu. Jandarma sakatatlar ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı Bulunan hayvanların etleri alındıktan sonra sakatatlarının atıldığı üzerinde d

ÇEVREYE KOKU YAYIYOR

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi karşısı eski Ankara-Kırıkkale karayolu kenarına bırakılan sığır ve küçükbaş hayvanların iç organları ve sakat hatları bölgede hava kirliliğine yol açtı. Bölgeye gelen jandarma ve Yahşihan ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu. Veteriner Hekim Erkan Berksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan incelemede yüklü bir miktarda büyük kesim yapılıp artıklarının buraya atıldığını söyledi.

KAÇAK KESİM OLABİLİR

Bulunan hayvan organlarının yüksek bir ihtimalle kaçak kesim olduğunu ifade eden Berksoy, şunları kaydetti: "Mezbahanede kesilmiş olsa onların atık yerleri var buraya atmazlar. İç organlar sığır ve koyun ayaklarından oluşan kalıntılar var. Üzerinden biraz zaman geçmiş gözüküyor. Biraz kesip bekledikten sonra ikinci kesimden sonra atmış olabilirler. Hayvanların kafalarını atmamışlar. Eğer kulak numalaraları olsaydı oradan kime ait olduğunu bulurduk, Biz tutanak tutup bunları imha edeceğiz. Yaklaşık 60 hayvan olduğunu düşünüyoruz. Çoğunluğu da sığır."Jandarma ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ