Allah beterinden saklasın

Allah beterinden saklasın

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce sendika binasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hasandede'de bulunan barut deposunda meydana gelen patlama ile ilgili açıklamalarda bulunan Aslıyüce can kaybının olmamasını büyük b

PATLAMANIN NEDENİ BULUNACAKTIR

Sendika binasında basın mensupları ile bir araya gelen Aslıyüce Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal’dan patlama anı ve sonrası ile ilgili detaylı bilgi aldı. Aslıyüce Kırıkkale gibi mühimmat ve patlayıcı madde işletmelerinin bulunduğu yerlerde bu tür üzücü kazaların yaşanabildiğini belirterek “Olay sırasında personelin orada olmaması ve dolayısıyla can kaybının yaşanmaması bizim için en büyük kazanç olmuştur. Şüphesiz ki yetkililer patlamanın asıl nedenini gün yüzüne çıkaracaktır” dedi.

DERS ÇIKARMALIYIZ

3 numaralı depoda meydana gelen patlamanın ucuz atlatıldığını belirten Aslıyüce “Allah bu olayın beterlerinden saklasın. Mesai saati dışında ve personelin bulunmadığı bir bölgede gerçekleşmiş olması olayın acı tarafından ziyade teselli bulduğumuz tarafı oldu. Tüm Kırıkkale halkına, sendikalılarımıza ve tüm personellere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. BU tür olaylardan tecrübe edinip dersler çıkarmalıyız” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ