Allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin

GAZETECİ MESLEKTAŞIMIZ AHMET KALA, GÖZDE KAZAN İLE EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI, SÖZ YÜZÜKLERİNİ KALEHABER GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ ERCİHAN ÇAKMAK TAKTI

GAZETECİ MESLEKTAŞIMIZ AHMET KALA, GÖZDE KAZAN İLE EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI, SÖZ YÜZÜKLERİNİ KALEHABER GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ ERCİHAN ÇAKMAK TAKTI

Allah tamamına erdirsin

Kalehaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kala ile Eğitim Uzmanı Gözde Kazan evliliğe ilk adımlarını attılar. Gözde ve Ahmet Çiftçi düzenlenen törenle birlikte evlilik yolunda birbirlerine söz verdiler.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kale Medya Konferans salonunda gerçekleşen söz etkinliğine katılım oldukça geniş olurken genç çifti aileleri ve dostları yalnız bırakmadı. Genç çiftin aileleri misafirleri kapıda karşıladı. Sinem-Uğur çiftinin biricik kızları Gözde, Hatice- Mustafa çiftinin oğulları Ahmet evliliğe ilk adımlarını atarken Renkli görüntülerin yaşandığı söz merasiminde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç çiftin söz yüzüklerini Ercihan Çakmak takarken, Çakmak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Gözde-Ahmet çiftini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden güzel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gözde ile Ahmet, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Çiftin aileleri, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Kazan ve Kala aileleri, ?Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız? ifadesinde bulundular. Bizler de Pusula Gazetesi ailesi olarak Gözde-Ahmet çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım