ALIŞ VERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP

ALIŞ VERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı esnaf ve vatandaşlara maske dağıtarak alınan tedbirlere uymaları noktasında uyarıda bulundu.

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş ve yönetimi korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar ile esnaflara maske dağıttı. Zafer Caddesi’nde DEVA Partisi yönetimi tarafından dağıtılan maskeler korona virüs pandemisine karşı alınan tedbirlere uymaları noktasında uyarılarda bulunuldu.  Esnaf ve vatandaşlara maske dağıtan partililer, hijyen ve sosyal mesafe konusunda dikkatli olmalarını önerdi.

Çalışmaları değerlendiren DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, “Partililer Kırıkkale genelinde maske dağıtımı yaptı ve yapmaya da devam edecektir. İnşallah tez zamanda korona hastalığını bitirip normal hayata döneriz. Bu yüzden esnaf ve vatandaşlarımızın maske takmaları, hijyenlerine dikkat ederek, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında destek bekliyoruz” dedi.

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak söz verdikleri gibi Kırıkkale esnafının yanında olduklarını belirten Başkan Karakuş, “Pandemi sürecinde ağır ekonomik bunalımda olan yerel esnafı desteklemek ve farkındalık yaratmak adına Zafer Caddesi üzerinde maske dağıtımı ve broşür dağıtımı yaptık. Halkımızın özellikle yerel esnaftan alış veriş yapmalarını istedik” diye konuştu.

 ‘Düğününde, cenazende yanında olan yerel esnafına sahip çık Kırıkkale’ diyen Başkan Karakuş, “DEVA Partisi Kırıkkale genelinde esnafın sorunlarına çözüm odaklı destekte bulunmaya devam ediyor. Pandemi sürecini en az zarar ile atlatmalarını sağlayacak öneriler ile esnafımızla yan yana olmaya devam edeceğimizi şimdiden belirtiriz” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ