Ali ve Sultan mutluluğa ilk adımlarını attılar

Ali ve Sultan mutluluğa ilk adımlarını attılar

YÜZÜKLERİNİ OCAK GENEL BAŞKANI KILAVUZ TAKTI

Ali ve Sultan mutluluğa ilk adımlarını attılar

Kırıkkale´nin sevilen eğitimcilerinden emekli öğretmen Hamdi Gençtürk ile Türkan Gençtürk çiftinin biricik oğulları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali ile Mehmet Ali ve Sariye Kaymaz çiftinin biricik kızları Sultan, Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli nişan töreniyle mutlu bir yuva kurma yolunda ilk adımlarını attılar.

YÜZÜKLERİNİ OCAK GENEL BAŞKANI KILAVUZ TAKTI

Gençtürk ailesinin Nokta Camii Yanı, Adese Market üstündeki evlerinde gerçekleştirilen nişana çok sayıda davetli katılırken, genç çifti Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da yalnız bırakmadı. Çiftin yüzüklerini takan Kılavuz, tören sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Ali kardeşimiz uzun süredir Kırıkkale teşkilatımızın başkanlığını yapan, çocukluğundan beni Ocak kültürü içerisinde yetişmiş değerli bir kardeşimizdir. Görevine olan bağlılığının ve disiplininin aile hayatına da yansıyacağından en ufak şüphem yoktur.?

?GENÇ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM?

?Zaten insanların toplum içerisindeki duruşları, toplumun en küçük birimini oluşturan aile yapısına da yansımaktadır. Şundan eminim ki Ali kardeşimizin, Ocak başkanlığındaki özverisi ve ciddiyeti tamamıyla aile yapısına da yansıyacak, kendisine eş ve hayat arkadaşı olan Sultan kardeşimizle, bir ömür sürecek bir hayat yolculuğunun da mutlu ve mesut geçmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle her iki kardeşime de mutlu ve mesut bir ömür temenni ederim.?

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz´un yanı sıra MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili S. Ahmet Göçer, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi A. Yücel Karabacak, TÜRKAV Şube Başkanı Murat Buluç, TÜKÇEV Şube Başkanı İlhan Şahin, bu teşkilatların yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda iş adamı, eşraftan tanınmış simalar ve eğitimciler katıldı. Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından duaların edilmesi ve ikramlarla devam eden nişan töreninde davetliler gönüllerince eğlendiler. Pusula Gazetesi olarak biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım