Algı Operasyonlarına karşı teşkilatlar dik durmalı

Algı Operasyonlarına karşı teşkilatlar dik durmalı

SÜRECİ TEŞKİLATLAR TAŞIYACAK

Algı Operasyonlarına karşı teşkilatlar dik durmalı

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu ile birlikte Yahşihan ilçe başkanı ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.  Ara kademelerde yer alan teşkilatlara ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde daha fazla görevler düştüğünü dile getiren Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu, içerde ve dışarıda yürütülen algı operasyonlarına karşı teşkilatların dik durmaları gerektiğinin altını çizdi.

BİR DİZİ SÜRPRİZ ZİYARET

AK Parti Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu Kırıkkale´ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Mürsel Akçay ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Özyolcu daha sonra Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliğine kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Son olarak AK Parti Yahşihan ilçe teşkilatını ziyaret eden Özyolcu´ya İl Başkanı Mürsel Akçay, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek ve İdari Mali İşler Başkanı Mustafa Kaplan´da eşlik etti. Yahşihan ilçe başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile bir araya gelen Koordinatör Milletvekili Özyolcu, ilçede yürütülen teşkilat faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkkale´de görev yapan teşkilatın bütün kademelerinin uyum içerisinde çalışıyor olmasının kendilerine şevk verdiğini dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın öncülüğünde başlayan ak hareket geride kalan 15 yıl içerisinde ülkemize her alanda hizmet etti. Bundan sonra da yine aynı ak kadrolar Türkiye´nin 2023 hedeflerine ulaşması için aynı gayret ve şevk ile çalışmaya devam edecektir. Biz teşkilatımızın bütün kademeleriyle hareket halinde her an seçim olabilecekmiş gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde bir referandum var. Ak kadrolar olarak bizler bu referandumdan da teşkilatlarımızın uyumlu ve sistemli çalışmaları sayesinde başarıyla çıkacağız? dedi.

SÜRECİ TEŞKİLATLAR TAŞIYACAK

Türkiye´nin içerden ve dışarıdan yapılan algı operasyonları ile baskı altına alınmaya çalışıldığını ifade eden Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu ?Şu anda ülkemizin üzerinde oyun oynama çalışan dış güçlere karşı dik duran ve geri adım atmayan bir liderimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Liderimizin bu dik duruşu karşısında bizlere düşen görev onun yürüdüğü bu yolda yanında yer almaktır.  Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bu günlerde ana ve ara kademe teşkilatlarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir. Teşkilatlarımız çalışmalarına aralıksız devam etmeli ve ak icraatları halkımıza iyi anlatmalıdır. Önümüzde görünen bir referandum süreci var. Bu referandum sürecini teşkilatlarımız taşıyacak. Bu yüzden teşkilatlarımızı önemli görevler beklemektedir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız