ALFEN?DEN TÜRKİYE 1.?Sİ

ALFEN?DEN TÜRKİYE 1.?Sİ

Faaliyete başladığı günden bugüne kadar kitlesel başarılarının yanı sıra İl ve Türkiye genelindeki bireysel başarıları ile her yıl kendinden bahsettirmeyi gelenek haline getirmiş olan Alfen Dershanesi, 2011 yılı 8. sınıflar SBS sınavında bir kez daha Türk

TEBRİK EDİYORUZ

Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Zeynep Gerem SBS sınavındaki tüm soruların tamamını eksiksiz ve yanlışsız tamamlayarak 500 tam puan aldı. Türkiye birincisi olan Zeynep Gerem başarısında Alfen Dersanesi?nin katkısının büyük olduğunu söyledi. Dershane Müdürü Özcan Kılıç yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; ?Öğrencimiz Zeynep Gerem?i, ailesini ve öğrencisi olduğu Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz?

 

FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYIZ

?Alfen Dershanesi olarak gelenek haline getirdiğimiz bu başarı grafiğini önümüzdeki günlerde olsun, gelecek yıllarda olsun değişik alanlarda katlayarak artıracağımızdan kamuoyunun emin olmasını istiyoruz. Kurum olarak ilimizde ki eğitim ve öğretim konusunda başarıları artırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan dershanemiz bu çizgiden ayrılmadan yoluna devam edecek ve yeni başarılara imzasını atacaktır? dedi. Ayrıca Kurucu Gökhan Algül tarafından önümüzdeki günlerde bu konuda bir basın toplantısı yapılacağı bildirildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti