ALFEN?den bir yenilik daha

ALFEN?den bir yenilik daha

Kırıkkale?nin en gözde dershanelerinden olup, aynı zamanda eğitim ve öğretim alanında getirdiği yeni uygulama ve teknolojik yeniliklerle her zaman veli ve öğrencilerin dikkatini çeken Alfen Dershanesi bu alanda bir yenilik daha getirdi.

ON- LINE SINAV SİSTEMİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Alfen Dershanesi Müdürü Özcan Kılıç, ? ?Alfen Dershanesi On-Line Sınav Sistemi? adlı program sadece dershane öğrencilerine değil; aynı zamanda tüm Kırıkkale öğrencilerine de açık olacak. Bu programa internetten dershanenin kendi adını taşıyan www.alfendershaneleri.com.tr adresinden girilebilecektir. Söz konusu sistemle öğrenciler SBS, YGS, LYS, polislik, astsubaylık ve KPSS sınavlarını kapsayan soru ve sınavlardan rahatlıkla yararlanabileceklerdir? dedi.   

100 BİN HEDEFİMİZ VAR

Kılıç konuşmasının devamında, ?Süreç içerisinde ileriki günlerde soru adedinin 100.000?i bulması hedeflenmektedir.  Bu sistemde gerçek sınav formatına uygun denemeler, taramalar ve sorular olduğu gibi öğrencilerin kendi aralarında elektronik ortamda yarışmalar yapılıp, sınavlarda dereceye giren öğrencilere ödüller verileceği bir hizmet sunulmuştur. Ayrıca her branştan haftanın soruları yayınlanacak olup, doğru cevabı bilen öğrenciler arasında seçilecek kurada şanslı öğrencilere yine muhtelif ödüller verilecektir? diye konuştu. 

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti