ALFEN DERSHANESİ?NDEN BURS İMKANI

ALFEN DERSHANESİ?NDEN BURS İMKANI

Kırıkkale Alfen Dershanesi Lise ve İlköğretim öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenliyor. Lise Gruplarına 26 Şubat 2011 tarihinde düzenlenecek bursluluk sınavı, bir gün sonra ise İlköğretim gruplarına gerçekleştirilecek.

BURS VE SÜRPRİZ HEDİYELER

Lise Gruplarında 9., 10. ve 11. Sınıflara yönelik sınavda dereceye giren 100 öğrenciye burs imkanı sağlanacak. Aynı şekilde İlköğretim 6. ve 7. Sınıflarda da uygulanacak sınav da dereceye giren 100 öğrenciye burs imkanı sağlanacak. Ayrıca her iki sınava da katılan tüm öğrencilere de sürpriz hediyeler kazanacak. Sınavlar hakkında görüşlerini belirten Alfen Dershanesi Müdürü Özcan Kılıç, sınava ilginin fazla olacağını kaydetti. Alfen Dershanesi olarak eğitim kalitesini yükseltmeye çalıştıklarını vurgulayan Kılıç, rekabeti de eğitimde yakalamak istediklerini söyledi.

 

EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ

Öğrenciler arasında hem burs hem de seviye anlamında rekabeti sağlamak için böyle bir sınav düzenlediklerini ifade eden Kılıç, ?Biz Dershanecilikte eğitimin kalitesini artırmak için her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu bursluluk sınavı ise başarılı olmak için öğrenciler için bir fırsat. Bizde Kırıkkale?de bulunan bütün öğrencileri gelecek hafta sonu yapacağımız sınava davet ediyoruz. Katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ