ALFEN DERSHANESİ YENİ SEZONA HAZIR

ALFEN DERSHANESİ YENİ SEZONA HAZIR

Dershanecilik alanında getirdiği yeniliklerle Kırıkkale halkının ve eğitim camiasının takdir ve övgüsünü kazanan Alfen Dershanesi 2011-2012 öğretim dönemine bugün itibariyle başlayacak. Öğretmenlerin ve idarecilerin katıldığı iftar yemeğinde bir araya gel

 
REHBERLİK ÇALIŞMALARI ÖNEMLİ
Teras Cafe?de dershane öğretmen ve idarecilerine iftar yemeği veren Alfen Dershanesi Şube yetkilisi Gökhan Algül ?Bu yıl daha da güçlendirdiğimiz öğretmen kadromuz ve Türkiye?nin en gözde yayınları ile bizi tercih eden öğrencilerimizin başarılarını daha üst noktalara taşımak gayesindeyiz? dedi. Özellikle rehberlik çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini anlatan Algül ?Bu amaçla üç rehber öğretmenle anlaştık. Ayrıca sınıf danışman öğretmenlik sistemini de daha işler ve aktif hale getirerek, öğrencileri sürekli yönlendiren ve denetim altında tutan bir sistem oluşturacağız? dedi.
 
BAŞARIDAN TAVİZ VERMİYORUZ
Algül ?Buna ek olarak bu sistemin içerisine veli ile doğrudan iletişimine ayrıca önem vererek velilerimize çocuklarıyla ilgili her türlü bilgiyi anında alması sağlanacaktır. Buna paralel olarak disiplin kurallarımızdan asla taviz vermeden çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum? diye konuştu.
 
DERSLER 10 EYLÜLDE
Samimi bir ortamda geçen iftar yemeği sonunda kurucu Gökhan Algül, tüm çalışanlarına yeni dönemde başarılar dilerken Dershane Müdürü Özcan Kılıç da öğretmenlerle yeni dönemde yapılması ve uyulması gereken hususlarla ilgili olarak bir toplantı yaptı. Kılıç Bu yıl sınava girecek olan 8?nci ve 12?nci Sınıflara yönelik uygulanacak olan yoğunlaştırılmış kurslar 26 Ağustos da sona ereceğini ve tüm gruplarla beraber asıl derslere 10 Eylül 2011 Cumartesi günü başlanacağını bildirildi.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti