Alevi Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği birlikte kurban eti dağıttı

Alevi  Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği  birlikte kurban eti dağıttı

Türkmen Alevi Bektaşi Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği birlikte Alevi beldesi olan Hasandede'de kurban kesmeyen ailelere et dağıttı.

KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

Önceden belirlenen 100 aile kurban eti alarak, bayrama mutlu girdiler.    Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir koordinatörlüğünde yapılan yardımda, ihtiyaç sahibi ailelerin mutlulukları görmeye değerdi. Beldeye kurban etlerinin gelmesiyle birlikte Hasandede Dedesi Beydili Demirhan dua etti. Ardından ihtiyaç sahiplerine dağıtım başlandı. Bu ülke bizim ve bu birliği bozmak isteyen insanların olduğunu belirten Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, bunun kimsenin gücü yetmeyeceğini söyledi.

KANITLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Amaçlarının Türkiye`nin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmek olduğunu ifade eden Özdemir,” Alevi ve Sünni kardeşlerimiz bir arada kurban eti dağıtıyorlar.   Bundan sonraki zamanlarda da her zaman birlikte olacağız. Ülkemizin sancılı bir süreçten geçtiği bu dönemde, Alevi ve Sünni`siyle, Lazı, Türk’ü ve Kürt’üyle bütün toplumun katmanlarıyla birlikte olduğumuzu her zaman kanıtladık ve bundan sonra da kanıtlamaya devam edeceğiz." dedi.

HOCA EFENDİYE TEŞEKKÜR

Gönüllerin temellinde geçtiğimiz ay Ankara’nın Mamak İlçesi’nde atıldığını ifade eden Özdemir, “Cami ve cemevi projesi Fethullah Gülen Hocaefendi, tarafından hayata geçirildi. Kendisine teşekkür ediyorum. Hepimiz bir kardeşiz.” diye konuştu.  Kurban eti dağıtımını Kimse Yok Mu Derneği ile ortak dağıttıklarını açıklayan Özdemir, “Ankara’da Tuzluçayır, Mamak, Hüseyin Gazi ve Dikmen Vadisindeki gecekondu semtlerinde yaşayan 2 bin 500 aileye dağıtım yaptık. Evine et girmeyen ailelere Kimse Yok Mu sayesinde et götürdük. Kimse Yok Mu Derneği’ne kurbanları bağışlayanlara da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü