Akyürek ailesinin acı kaybı

Akyürek ailesinin acı kaybı

CHP´LİLERİN İBRAHİM AĞABEYİ 84 YAŞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

CHP´LİLERİN İBRAHİM AĞABEYİ 84 YAŞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Akyürek ailesinin acı kaybı

Kırıkkale en eski avukatlarından, eski siyasetçi, CHP´nin duayen ismi, Av. Hacı İbrahim Akyürek 84 yaşında vefat etti. Akyürek´in cenazesi dün Cuma namazına müteakip Kırıkköyü mezarlığında defnedildi.

KIRIKKALE´NİN EN ESKİ AVUKATI

Sosyal Demokrat kişiliğiyle tanınan ve CHP camiasının İbrahim abisi İbrahim Akyürek 15 gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesinde yoğun bakımdan çıkamayarak vefat etti

KIRIKKÖYÜ MEZARLIĞINDA DEFNEDİLDİ

Kırıkkale´de özellikle Adliye çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip Akyürek´in cenazesi Nur Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyü Mezarlığında defnedildi.

EVLİ, BİRİ KIZ ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI

Bir süre Cumhuriyet Savcılığı ve Hâkimlik yapan İbrahim Akyürek emekli olduktan sonra serbest Avukatlık yapıyordu. Evli ve biri kız üç çocuk babası olan Akyürek aynı zamanda bir dönem CHP ilçe başkanlığı ve İl Başkanlığı görevinde bulundu. İbrahim Akyürek´in cenaze namazına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile Kırıkkale Barosu Avukatları, CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal, Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ve tüm il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, diğer çevre ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle partililer ve avukatlar katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama