Akyön ailesinin mutlu günü

Akyön ailesinin mutlu günü

Kırıkkale?nin tanınmış iş adamlarından Ahmet Akyön?ün oğlu Kanber Akyön ile Lale-Raşit Ağrı çiftinin kızı Esra Ağrı dünya evine girdi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde TRT sanatçıları Ali Toprak ve Ali Osman katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.  Geniş katılım ile gerçekleşen düğün töreninde sahne alan TRT sanatçıları katılımcılara keyifli dakikalar yaşatırken törene Belediye Başkanı Veli Korkmaz. Emniyet Müdürü Kadri Kartal, TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Lale-Raşit Ağrı çiftinin biricik kızı Esra, Münevver-Ahmet Akyön çiftinin biricik oğlu Kanber, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Gök Düğün Salonun?da düzenlenen düğün töreninde aileler konukları ile tek tek ilgilendiler. Törende Esra-Kanber çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, geç saatlere kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Akyön ve Ağrı ailelerini yalnız bırakmazken, yöresel müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendiler.

 

TOPLUMSAL KURUMLARINDAN BİRİDİR

Belediye Başkanı Veli Korkmaz çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken aile kavramının toplumumuzdaki önemine değindi. Korkmaz ?Aile en basit tanımıyla;  evlilik ve kan bağına dayanan, karı-koca, çocuklar, kardeşler arasındaki ilişkilerin oluşturduğu toplum içindeki en küçük birliktir . Aile bir toplumun temel toplumsal kurumlarından biridir. Toplumu ayakta tutan temel öğelerdendir. İnsan türünü üretmek ve sürdürmek gereksiniminden doğmuştur.  Ancak bu gereksinimi belli bir düzene kavuşturmak için aile kurumunun kurulmasını sağlayan kadın ve erkek; adına nikâh akdi denilen hukuki birleşmeyle birbirlerine bağlanmışlardır? dedi.

 

TRT SANATÇILARI İLE EĞLENDİLER

 ?Nikâh akdi adı verilen bu hukuki birleşme aile kurumunun yasal dayanağıdır? diyen Korkmaz ?Aralarında nikâh akdi gerçekleşen çiftler resmen evlenmiş olurlar. Çocuklar ise aileyi tamamlarlar? şeklinde konuştu. Korkmaz toplum bireylerinin en temel eğitimi ailede aldığını hatırlatarak genç çifte bu anlamda büyük görevler düştüğünü dile getirdi. Korkmaz ayrıca çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Program daha sonda TRT sanatçılarının müzik ziyafetleri ile devam ederken katılımcılar usta sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile doyasıya eğlendi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ