Akyön rahatsızlandı

Akyön rahatsızlandı

SON OLARAK İSTANBUL´DAKİ ÜST DÜZEY ULUSLARARASI PROGRAMDA GÖREV ALDI

SON OLARAK İSTANBUL´DAKİ ÜST DÜZEY ULUSLARARASI PROGRAMDA GÖREV ALDI    

Akyön rahatsızlandı

Suudi Arabistan Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi hemşerimiz Bahattin Akyön rahatsızlığı dolayısıyla Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı. Akyön´ün tedavisi sürüyor.

YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU

Kırıkkale kamuoyunun yakından tanıdığı eski Milli Gençlik Vakfı Başkanı, Suudi Arabistan Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi hemşerimiz Bahattin Akyön yoğun iş temposu nedeniyle rahatsızlandı. Geçtiğimiz hafta sonunda Kırıkkale´de baba ocağını ziyarete gelen Akyön önceki gün ayağındaki bir şişlik nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesinde muayene oldu. Muayenesinde şekere bağlı olarak bünyesinde ödem dolayısıyla tedavi altına alındı.

İSTANBUL´DAKİ PROGRAM YORDU

Son olarak İstanbul´da Cumhurbaşkanı ve Başbakan´ın da konuk olarak katıldığı Uluslararası bir organizasyonda yoğun bir çalışma sergileyen Akyön´ün tedavisi Yüksek İhtisas Hastanesi Dâhiliye servisinde sürüyor. Akyön´ün rahatsızlığını duyanlar hastaneye geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyorlar.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ

Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ, Yazıişleri Müdürümüz Murat Karadağ, Erbakan Vakfı Kırıkkale İl Başkanı ve Yonca Sarrafı sahibi Arif Erdal ve Ortağı Osman Coşkun Akyön´ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ayrıca İl Gazetesi Sahibi Ramazan Çetin, Ayrıntı Gazetesi Sahibi Davut Kayır ile Bayrak Gazetesi Sahibi Mustafa Sadıç da Akyön´ü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü