Akşam fener alayımız var

Akşam fener alayımız var

ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENECEK

Akşam fener alayımız var

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü için düzenlenecek olan Fener Alayı yürüyüşüne tüm halkı davet edildi.

ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENECEK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan ve halkın yoğun ilgi gösterdiği 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler günü münasebetiyle düzenlenen Fener Alayı yürüyüşünün bu yıl 3´ncüsü gerçekleştirilecek.

ANMA GÜNÜ ORGANİZASYONU

Belediye organizasyonun da her yıl geleneksel hale getirilen Fener Alayı yürüyüşü bu yıl da gerçekleştiriliyor. Çanakkale Zaferinin 102´nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Fener Alayı yürüyüşü ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Mehmet Saygılı, ?Cumhuriyet Meydanından başlayarak sırasıyla Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi, Zafer Caddesi güzergâhından devam edecek yürüyüşümüz yine Cumhuriyet Meydanında son bulacak? dedi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Yürüyüşe Belediye Mehteran takımının eşlik edeceğini belirten Başkan Saygılı, ?Kırıkkale´mizde, halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği Fener Alayı yürüyüşümüz, bugün saat 19.00´da Cumhuriyet Meydanında başlayacak. Ayrıca vatandaşlarımıza meşale ve Türk Bayrağı dağıtımı yapılacak. Anma günü yürüyüşümüze tüm Kırıkkale halkımızı davet ediyoruz? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı