AKP tarihinin en büyük dersini alacak

AKP tarihinin en büyük dersini alacak

ÇAKIRCA DUR DURAK BİLMİYOR

AKP tarihinin en büyük dersini alacak

CHP Milletvekili Adayı Avukat Murat Çakırca, AK Partililerin 3-0 söylemini değerlendirdi. Çakırca, AKP Kırıkkale'de tarihinin en büyük dersini alacak” dedi.

HAREKETLİLİK VAR

Esnaf gezisinde bir yandan esnaflara yönelik parti projelerini anlatan, bir yandan caddedeki vatandaşlarla sohbet eden Çakırca, Kırıkkale'de büyük bir hareketliliğin yaşandığını ve bu hareketliliğin CHP'ye doğru yoğunlaştığını ifade etti. Çakırca, Kırıkkaleliler yapılanı, yapılmayanı çok iyi biliyor. Memleketimizden yetki alıp, sahipsiz bırakanlara ders vermeye hazırlanıyorlar. Bizler bu değişimi ve hareketliliği görüyoruz” dedi. 

400 İSTİYORLARDI 335'E DÜŞTÜLER

AK Parti'nin 3-0 söylemine de değinen Çakırca, Kamuoyunu bilmiyorlar. Çıksınlar Kırıkkale'ye sorsunlar. Bu AKP'nin kendini şişirmesidir. Kendini millete güçlü gösterip oy devşirme gayretine bağlıyorum. 400 milletvekili istiyorlardı, şimdi 335'lere düştüler. Kırıkkale'de de 3 diyorlar. Bu kamuoyunun gerçeği değil. Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale'den milletvekili çıkaracaktır. AKP Kırıkkale'de tarihinde görmediği büyük bir ders alacak. Bunu Kırıkkale kamuoyunu dolaştığımızda görüyoruz. Vatandaşı arayıp, ‘Şu kadar adam istiyorum, beni dinlemeye gelsinler' demekle siyaset yapılmaz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız