AKP'nin sonu geldi

AKP

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI İDDİALI

AKP'nin sonu geldi

Milli İttifak Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Yahşihan`da esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Burada açıklama yapan Vurgun, AKP'nin sonunun geldiğini söyledi.

BAŞKA KAPI YOK

Yaşanılabilir bir Kırıkkale için Saadet'ten başka kapı olmadığı belirten Faruk Vurgun, "Bu seçim çok farklı bir seçim. Niye farklıdır, öyle bir İslam coğrafyasında yaşıyoruz ki, tüm yöneticiler işi bildiğini zannediyor. Bu idareciler nedeniyle etraf kan gölüne dönmüş vaziyette. Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki haramla helalin bir birine karıştığı, batılın üzerine hak elbisesi giydirildiği bir zamanda yaşıyoruz. Erbakan Hocamız ‘doğruya en yakın yanlış en tehlikeli yanlıştır' derdi. Şu anda öyle tehlikeli bir devreyi yaşıyoruz. Toplum ahlak, ekonomi ve ulusal çelişkiler nedeniyle felakete sürüklenmektedir. Tüm bu felaketleri ve kötü gidişata dur demek için Saadet Partisi'ne oy vererek bizleri güçlendirin ve toplumu feraha kavuşturun." dedi.

DOĞUM YAPANA İŞSİZLİK MAAŞI

Annenin dinimizde çok önemli bir yeri olduğu vurgusu yapan Vurgun, "Doğum yapan anneye bir yıl boyunca destek olarak, `işsizlik maaşı` verilecek. Engelliler için istihdam imkânları artırılacak, kamuda engellilere açık kontenjanlar derhal doldurulacak. Engelliler için bir `Engelli Fonu` kurulacak. 65 yaş maaşına yüzde 100 zam yapacağız. Emekli maaşları yüzde 50 oranında artırılacak. Ayrıca bankaların memurlara ödediği promosyon oranında emeklilerinde banka promosyonundan yararlanması sağlanacak. Emeklilikte yaş değil, hizmet süresi esas alınacak. Türkiye`nin AB`ye üye olmasına karşıyız, AB`ye tam üyelik yerine, eşit koşullarda karşılıklı ikili ilişkiler içinde olmayı doğru buluyoruz."diye konuştu.

HER KESİMİN YANINDA

Milli İttifakın her kesimin yanında yer aldığını belirten Vurgun, Memurlara grevli toplu sözleşme, emeklilere toplu sözleşme hakkı verilecek. Er ve erbaşlara asgari ücret oranında askeri ücret verilecek. Çalışanların kıdem tazminatları korunacak. Banka kredisi ve kredi kartı borcu olanların borçlarını kolayca ödeyebilmeleri için, borcun faizi tamamen silinecek, ana borç ise taksitlendirilerek vatandaşımız bankaların elinden kurtarılacak. Emeklilere, memurlara, ikramiye alamayan kamu işçilerine, dul, yetim ve şehit yakınlarına, yaşlı ve kimsesiz maaşı alanlara Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye verilecek."şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız