AKP'de korku ve telaş başladı

AKP

MHP ADAYI HALİL ÖZTÜRK`TEN İKTİDARA SORULAR...

AKP'de korku ve telaş başladı

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk yazılı bir açıklama yaparak, 13 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarında, halkımızın kendilerine itibar katsayılarının düştüğünü gören AKP yöneticilerinde korku ve telaş başlamıştır” dedi.

KIRIKKALE İÇİN NE YAPTILAR?

Yazılı açıklamasında, Kırıkkale'de kaybedeceklerini anlayanlar önce tarafsız” Cumhurbaşkanını, ardından Başbakan Yardımcısını ve nihayet Başbakanı meydana indirmişlerdir. Ne yaparlarsa yapsınlar sonuç kaçınılmazdır. Barack Obama'yı Kırıkkale Cumhuriyet Meydanına indirseler de MHP Kırıkkale'de 1. Parti olacaktır” ifadelerine yer veren Öztürk, On Üç yıldır iktidarı işgal edenler Kırıkkale için ne yaptı?” diye sordu.

MPT'Yİ PEŞKEŞ ÇEKMEDİLER Mİ?

Öztürk, Bunların iktidarından önce MKE Fabrikalarında kaç işçi ve memur çalışıyordu, şimdi ne kadar personel çalışıyor? Hangi MKE Fabrikasını modernize ettiler? Kendi mühendisimizin tasarımı olan MPT-76 tam otomatik tüfeğinin üretimini MKE'den alıp Özel Firmalara (kendi yandaşlarına) peşkeş çekmediler mi? MKE Fabrikalarına aldıkları bir avuç işçinin ne kadarı sizin evlatlarınız? Kırıkkale'mizin temel geçim kaynaklarından tarım ve hayvancılıkta ne yaptılar? Kırıkkale çiftçisi halen yetiştirdiği arpasını, buğdayını bizim iktidar ortağı olduğumuz 57. Hükümetin başfiyatlarına satmaktadır. Oysa Mazot, Gübre, Tohum, İlaç kat be kat artmış, Kırıkkale çiftçisi faizle Tohum, Gübre, İlaç, Mazot veren tefecilere muhtaç hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı.

KENDİ HEVESLERİ UĞRUNA

Öztürk yazılı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: İlimiz Milli Eğitimi, bunların kendi heva ve hevesleri uğruna bitirilmiştir. Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-Sen üyesi oldukları için yüzlerce Okul Müdürü ve Müdür Muavini arkadaşımız uyduruk bir yönetmelikle görevlerinden alınmış, kendilerine hizmet veren sendikanın üyeleri, hak etmedikleri halde partizanca göreve getirilmiştir. Bütün bu yapılanlara ve baskılara rağmen Kırıkkale Eğitim Camiası dik duruş sergilemiş, her şeye rağmen Türk Eğitim-Sen yetkiyi almıştır. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum.”

13 BOYUNCA EMEKLİYİ MAĞDUR ETTİLER

Kırıkkale halkının büyük bir bölümü emeklidir. Sorum şudur? 13 Yılda AKP Hükümetleri emeklimize ne kadar zam vermiştir? Emeklimiz, hakkı olan İntibak hakkını bile Türk Milleti Adına karar veren mahkemelerimizin kararıyla sökerek alabilmiştir. Hükümet bunu bile seçim malzemesi yaparak lütfedip vermek zorunda kalmıştır. AKP emeklimizi ezmiş, horlamış ve lütfen 100 Gaymecik” bir zammı uygun görebilmiştir! Kamuda çalışan işçi ve memur kardeşlerimize 13 yıl boyunca enflasyonun altında zam verilerek mağdur edilmişlerdir. Memur kardeşlerimiz yetkiyi verdikleri sendika tarafından satılmışlardır. 174 TL brüt, 123 TL net zamla iki yıl boyunca geçinmeye mahkûm edilmişlerdir. Malum sendikanın başkanı ise mükâfatını almış, AKP'den Ankara 2. Bölgeden 2. Sıra adayı yapılmıştır”

40-50 TL TAKSİ PARASI ÖDÜYORSUNUZ

Çiftçi kan ağlıyor, işçi sıfırı tüketmiş, memur eksilerde sürünüyor. Peki, bu durumda Kırıkkale esnafı ne yapar? Siftahsız kepenk kapatır. Hayatını sürdürmek için elde avuçta ne varsa satar. Küçük esnafımız perişan edilip yüksek faizli kredilerle bitirilir. Sağlık sektöründe devrim yapmakla övünen AKP hükümeti, MHP hükümetinin ortaya koyduğu Yüksek İhtisas Hastanesinin önünü kapatmak için, bu hastanenin önüne çok katlı Kamu Hastaneleri Birliğini getirmiş, gecekondu gibi kondurmuş ama Kırıkkale halkının gönlündeki MHP İktidarı döneminde yapılan Sağlık Reformlarını silememişlerdir. Madem hastane yapacaktınız, O hastaneyi niçin Yuva-Selimözer'e yapmadınız? Yuva-Selimözer-Karşıyaka-Gündoğdu-Kimeski ve Osman Gazi'de oturan halkımızın günahı ne? Niçin bu mahallelerde yaşayanları bir iğne yaptırmaya, muayene olmaya iki minibüs değiştirerek gitmeye ya da acil durumlarda 40-50 TL taksi parası ödemeye mahkûm ediyorsunuz?”

MİT TIR'LARINI UNUTTURAMAZLAR

Atalarımız, Bir dokun bin ah işit derler.” Kırıkkale insanımıza seçim gezilerimiz sırasında bir dokunduk bu kadar ah işittik. Ülkemizin Bölünme sürecinde olduğunu, teröristle müzakere yapıldığını, 17-25 Aralık'ta evlerden çıkan ayakkabı kutuları ve kasalar içindeki paraları,  TSK ve Emniyet Mensuplarına yapılanları, Çerez Paralarını, Zırhlı Mersedesleri, MİT TIR'larını unutmadık. Unutturamazlar!”

MHP KAZANACAK, KIRIKKALE KAZANACAK

7 Haziran Pazar günü evet mührünü MHP'nin Üç Hilalinin altına vur! Dertlerinle dertlenecek, üzüntünü paylaşacak, sevincine ortak olacak MHP kadrolarını iş başına getir, Kırıkkale kazansın!.. Senin temsil edildiğin MHP İktidara gelsin, Sen kazan! İşçi kazansın, memur kazansın, çiftçi kazansın, esnaf kazansın. Kısaca Kırıkkale kazansın!”

65 YAŞ AYLIKLARI 300 TL OLACAK

MHP iktidarında, emekliye yılda iki defa olmak üzere 1400 TL Emekli Destek Ödeneği verilecek, mazot 1 Lira 75 Kuruş olacaktır. Hayvan üretim girdilerinde KDV yüzde 1'e düşürülecektir. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 TL kira yardımı yapılacaktır. Muhtaç ailelere iş imkânı sağlanacak ya da 700 TL Aile Desteği ödenecektir. 65 Yaş aylıkları 300 TL olacak. Esnaf ve sanatkârdan kesilen sosyal destek güvenlik pirimi kaldırılacaktır. Net Asgari Ücret 1400 TL olacaktır. Esnafımıza beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacaktır. AVM Yasası küçük esnafımızın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecek. Her öğrenciye 10 Bin TL Yüksek Öğrenim Kuponu verilecektir. Evlenen gençlere 10 Bin TL faizsiz Evlilik Kredisi verilecek. Öğretmenimizin, Polisimizin, kamuda çalışan Avukatımızın ek göstergeleri 3600'e yükseltilecektir. Halkımıza elektrikte uygulanan Kaçak-Kayıp bedeli kaldırılacaktır. İşçimizin alın teri, memurumuzun hakkı, çiftçimizin ürünün gerçek değeri verilecek, İşçi, Memur, Çiftçi, Esnaf bağıntısı güçlendirilecektir. MHP iktidarında yüzler gülecek, halkımızın emekleri çaldırılmayacaktır.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız