AK Parti yüzde 50 bandının altına düştü

AK Parti yüzde 50 bandının altına düştü

ATALAY`DAN HEM İTİRAF HEM İDDİA

AK Parti yüzde 50 bandının altına düştü

Kırıkkale Merkez seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti'nin yüzde 50 bandının altına düştüğüne ancak rahat bir şekilde iktidar olacak bir konumda olduklarını söyledi.

HAFTADA KAMUOYU YOKLAMASI

Seçim olmasa da her ay kamuoyu yoklamasının yapıldığını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Beşir Atalay, Genel merkezde 12 kişiden oluşan bir strateji ekibimiz var. Bunun içinde hükümetten, meclisten, partiden ve kamuoyu araştırması şirketler var. Çalışan firmaların yetkilileri bulunuyor. Benim başkanlığımda genel merkezde çalışıyoruz. Haftada birde kamuoyu yoklaması yapıyoruz. Şimdi büyükşehirlerde bir daha çalışıyoruz. Daha öncede aday belirleme sürecinde bütün illerimizde çalıştık. Şimdi büyük iller ve daha sonra da diğer illeri yapacağız. Bu çerçevede tek başına rahat iktidar görüyoruz. 2011 den beri devam eden yüzde 50'li bandımız vardı. Bazen bunun üstüne çıkarız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi. Bazen bunun altına düşeriz. Yerel seçimlerde olduğu gibi. Şimdi biraz altındayız. Rahat bir şekilde iktidar olacak bir konumdayız. O bilinçle çalışıyoruz. Diğer partilerin araştırma sonuçlarını paylaşmak istemiyoruz. Rahatsız oluyorlar.”dedi.  

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN AĞIRLANACAK

Kırıkkale'nin hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırlayacağını açıklayan Beşir Atalay, İlk olarak 15 Mayıs 2014 tarihinde Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelecek. Cuma Namazını burada kılacak. Ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halksa seslenip, yeni yapılan Nur Camii'nin açılışını yapacak.”diye konuştu.

HALKA SESLENECEK

Atalay, 4 Haziran günüde de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kırıkkalelilerle bir araya gelecek. Burada Cumhuriyet meydanında halka seslenecek. Halkın sorunlarını dinleyecek. İki önemli şahsiyettin Kırıkkale'ye gelmesi bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız