AK Partililer kutlama turuna çıktı

AK Partililer kutlama turuna çıktı

AK PARTİLİLERDEN SERİ ZİYARETLER

AK Partililer kutlama turuna çıktı

Polis Haftası ve Sağlık Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti İl Yönetimi SGK İl Müdürlüğünü ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların günlerini kutladılar.

İLK ZİYARET SGK'YA

AK Parti İl Yönetimi, 8-14 Nisan tarihleri arasında kutlanan Sağlık Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Veli Karacaköylü'yü makamında ziyaret ettiler. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ın şehir dışında olması nedeniyle İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç tüm SGK çalışanları adına SGK Müdürü Veli Karacaköylü'ye karanfil verdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan İl Yönetimi tüm çalışanların haftasını kutladılar.

HUZURLU BİR İLİZ

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl dönümü münasebetiyle ikinci ziyaretini il Emniyet Müdürlüğü'ne yapan Ak Parti İl Yönetimi İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile görüşerek Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yılını kutladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl emniyet Müdürü Hasan Onar yaptığı açıklamada, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü olarak Kırıkkale'nin güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde güven ve huzur açısından Türkiye'nin sayılı illeri arasındayız” dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok