AK Parti çatışma siyaseti yapıyor

AK Parti çatışma siyaseti yapıyor

MHP MİLLETLE İKTİDARA YÜRÜYOR

AK Parti çatışma siyaseti yapıyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer AK Partinin milletten aldığı desteği adalet, huzur ve refah için kullanmak yerine gerilim, cepheleşme ile çatışma ekseninde heba ettiğini söyledi.

MHP MİLLET İLE İKTİDARA YÜRÜYOR

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve parti yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda İl Başkanı Erdal Baloğlu MHP'nin seçim bildirgesini basın mensupları ile paylaştı. MHP'nin iktidara yürüdüğünü belirterek vatandaşın MHP'ye karşı sempatiyle yaklaştığını söyledi.

MİLLİ İRADE KILIF YAPILIYOR

Kahvaltılı toplantıda konuşan Göçer Milli iradenin yolsuzluk, adaletsizlik ve bölücülük için kılıf yapıldığını söyledi. Göçer, Bugünkü Türkiye tablosu, tam bir yıkım ve hezimet tablosudur. Türk ekonomisinin çok ciddi yapısal sorunları bulunmaktadır. Tasarruflar dibe vurmuş, borçlar tavan yapmıştır. Yatırımlar azalmış, büyüme daralmıştır. Sanayimiz, üreticimiz zor durumdadır. Ülkemizde büyük bir manevi buhran yaşanmaktadır” dedi.

İNTİHARLAR CİNAYETLER ARTTI

Türkiye'de intiharlar, hırsızlık, gasp, kasten adam öldürme, çocuk istismarı ve kadına şiddet suçları katlanarak attığını beyan eden Göçer,  Boşanmalar artmakta, yuvalar dağılmaktadır. Alkol tüketimi ve uyuşturucu bağımlılığı 11 yaşına kadar inmiştir. AKP döneminde yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ayyuka çıkmıştır. Yolsuzluğu ve kanunsuzluğu kendilerine bir nevi hak ve imtiyaz olarak gören sakat bir anlayış oluşmuştur. Ülkemizde hırsızlar, kaçakçılar, rüşvetçiler, kasacılar, kutucular, havuzcular, vurguncular cirit atmaktadır. Eğitimin milliliği kaybolmuştur” diye konuştu.

AÇILIM SÜRECİ İFLAS ETTİ

AKP'nin açılım ve sözde çözüm politikası iflas ettiğini belirten Göçer, MHP'nin haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türkiye AKP'ye daha fazla tahammül edemeyecektir. Türk milleti bu musibete daha fazla dayanamayacaktır. Artık 13 yıllık kayıp, yenilgi ve israf dolu yıllara son vermek, yanlışa dur demek lazımdır. 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimi bunun için eşsiz bir fırsattır. Parti olarak, Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” adıyla hazırladığımız beyanname ile milletimizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

ATALAY 4 YIL PASTA BÖREK YEDİRDİ

Kırıkkale'de yapılan Güç Birliği Toplantılarına atıfta bulunan MHP ikinci sıra Milletvekili adayı Hali Öztürk de hiçbir sorununu çözülmediğini hiçbir yatırımın yapılmadığını söyleyerek Beşir Atalay Başbakan yardımcısı idi. Güç Birliği toplantılarına ne gerek var. Çağırır bir uzman kadroyu Kırıkkale Valiliği ile bir çalışma yapılır. Yapılacak ne ş ise fizibilitesi yapılır altı ay içinde temeli atılır bir veya iki sene içinde faaliyete geçer. Tam 4 sene boyunca Atalay, Kırıkkale yöneticilerine pasta börek yedirmekten başka bir şey yapmamıştır” dedi.

DİN EKSENLİ SİYASET YAPILIYOR

AKP'nin din eksenli siyaseti bir kenara bırakması gerektiğini vurgulayan MHP Milletvekili adayı Merih Karayol ise  Bakın ilimizde yapılan Nur Cami AKP iktidarını çabaları ile mi yapıldı. Sadece hayırsever vatandaşlarımızın destek ve çabaları ile yapıldı. Bunu bile kendi iktidarlarının eseriymiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Açılışına Cumhurbaşkanı davet ediyorlar. Bu algı artık sona ermeli. Siyaset din ekseninden çıkmalı. Hizmet eksenine topluma fayda eksenine girmeli” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız