AK Parti 3-0 yapacak

AK Parti 3-0 yapacak

ÖZTÜRK KENDİNDEN EMİN

AK Parti 3-0 yapacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, Kırıkkale'de AK Parti'nin 3-0 yapacağını söyledi. Öztürk'ün adaylığının ardından bürosu biran bile boş kalmıyor. Büro ya gelenler, Öztürk'ü meclise göndermek için gece gündüz çalışacakları sözünü verdi.

BEN BİR NEFERİM

Kırıkkale'deki insanların kendisi için olumsuz bir şey söylemediğini dile getiren Öztürk, Şu anada 3'üncü sıradan adaylığımı açıklandı. Ben AK Partinin neferiyim. Olmaya da devam edeceğim. Bu uğurda elimden geleni yapacağım. Gece gündüz demeden AK Parti sevdalılarıyla yoluma devam edeceğim.”dedi. 

BÖLGECİLİK LAFINI KALDIRMALIYIZ

‘Herşey Kırıkkale için ' diyen Öztürk, Kırıkkale'ye alttan gelen herkesi tanıyan bir vekil lazımdı. Ben halkın içinden gelen bir insanım.  Bu süreçte üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Bizim önceliğimiz burada bölgecilik sözünü kaldırmamız gerekiyor. Bölgecilik ile biz kısır döngünün içerisinde kalmışız. Sen Obalısın ben Keskinliyim o Kırşehirli lafını kaldırmamız gerekiyor. Kırıkkale'de biz bölünmeye değil birleşmeye ihtiyacımız var.” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız