AKP Adayları Sokağa çıkamıyor

AKP Adayları Sokağa çıkamıyor

ÇAKIRCA HEMŞERİLERİNE SESLENDİ

AKP Adayları Sokağa çıkamıyor

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca dün Keskin'de hemşerilerine seslendi. Çakırca AKP adaylarının sokağa çıkamadığını belirterek Üçüncü sıra adayı Abdullah Öztürk'ü sahaya sürerek kendilerini kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.

MİNİ MİTİNG YAPTI

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Murat Çakırca dün Keskin'de mini bir miting yaptı. Cumhuriyet Meydanında Keskinli hemşerilerine seslenen Murat Çakırca AK Parti adaylarının sokağa çıkamadığını ileri sürdü. Çakırca Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ile Ramazan Can'ın gittikleri her yerde tepkiyle karşılandıklarını belirterek onun için üçüncü sıra adayı Abdullah Öztürk'ü sahaya sürerek kendilerini kurtarmaya çalıştıklarını söyledi. Çakırca AK Parti söylendiği gibi 3-0 yapamayacak. Bu seçim eskisi gibi olmayacak onun için oyunuzu boşa kullanmayın yani bunlara inanmayın sizi kandırıyorlar” dedi.

13 YILDA NE YAPTILAR?

Murat Çakırca AK Parti'nin 13 yıldan bu yana Kırıkkale'ye hiçbir katkısının olmadığını kaldı ki Keskin'deki cezaevini bile kapattıklarını söyledi. İki dönemdir Başbakan yardımcılığı yapan bu dönemde Genel Başkan Yardımcısı olan Beşir Atalay'ın bu süre içinde Keskin'e hiç uğramadığını kaydetti. Keskinlilerin buna inanarak bu zamana kadar AK Partiye oy verdiğini anlatan Çakırca Bunlara artık oy vermeyin, Bize 4 yıllığına yetki verin Genel Başkanımızın verdiği sözleri yerine getirelim” dedi. Murat Çakırca ayrıca Keskinli Yaşar Eliri'nin annesinin cenazesine katıldı.



İLHAT
15.05.2015 12:50:22
minisi maxisi hepsi bu kadar. laf olsun diye konuşmuş.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız