AKP yönetimi korkak

AKP yönetimi korkak

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Halil Öztürk Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması ile ilgili Hükümetin korkaklık sergileyerek bölgeyi bırakıp kaçtığını söyledi.

AKP KORKAKÇA TÜRBEYİ YÜZÜSTÜ BIRAKTI

Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türk vatanının mukaddes bir parçası, ayrılamaz ve koparılamaz bir uzantısı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu AKP Hükümeti tarafından korkakça yüzüstü bırakılmış, Tarihi şan ve şerefle dolu olan Aziz Milletimiz basiretsiz ve korkak yöneticiler yüzünden sınırlarımız dışındaki ecdat yadigârı toprak teröristlerin tehdit ve şantajıyla zoraki terk edilmiştir” dedi.

DEVLETİN İTİBARI İKİ PARALIK EDİLDİ

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi “AKP, milletimizin haysiyetini,  devletimizin itibarını iki paralık etmiş, Türk Milleti AKP yüzünden bütün dünyaya rezil edilmiştir. Aziz ecdadımız Süleyman Şah’ın ruhu kahredilmiş, yaşanmış Türk asırlarının mirası linç edilmiş, milletimizin ihtişam ve kudreti yerin dibine geçirilmiştir.Karşısında bir devlet dahi olmayan terörist bir topluluğa boyun eğilmiş, orada yatan Süleyman Şah’ın ruhu incitilmiştir. Bir karış vatan parçası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kemikleri sızlatılmıştır.Yaşanan bu rezil durumun sanki büyük bir zafer kazanılmış edasıyla takdim edilmesi ayrı bir pişkinlik ve utanmazlıktır.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız