AKP bu eser sizin eserinizdir

AKP bu eser sizin eserinizdir

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Diyarbakır'da sözde gerilla mezarlığına dikilen heykelle ilgili AKP'yi eleştirdi. Göçer, açılım adı altında başlatılan sürecin meyvelerini vermeye başladığını belirterek, AKP'liler bu eser sizin eserinizdir” dedi.

UTANÇ VERİCİ BİR DURUM

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, PKK’nın ilk silahlı eylemini gerçekleştiren gerillanın Diyarbakır`ın Lice İlçesi`ne heykelinin dikilmesinin utanç verici bir durum olduğunu söyledi. Atatürk heykeline bile tahammülü olmayan bazı zihniyetlerin bu heykel karşısında sessiz kalmasını sert bir dile eleştiren Göçer, açılım mimarlarının Türkiye’yi bu hale getirdiğini söyledi. 2002 yılında sıfırlayan terörün, AKP hükümetinin bölücülüğe gösterdiği tolerans ve torpille 30 yıllık kanlı geçmişinin semeresinin toplamaya başladığını belirten Göçer, alçak girişim ve meydan okumanın aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlattığını bildirdi. Katilerin heykelinin dikilmesini utanç verici bir gelişme olduğunu belirten Göçer, devletin Güneydoğu’da artık yavaş, yavaş yok olduğunu ve yeni bir sürecin başlangıcına doğru gidildiğini kaydetti.

 

 

YENİ TÜRKİYE’NİN BAŞLANGICI

Başbakan Erdoğan’ın ‘Yeni Türkiye’ olarak adlandırdığı Türkiye’nin artık çıkılmaz bir girdaba girdiğini belirten Göçer, Türkiye`nin milli, manevi ve tarihi haklarına çok açık, çok net, çok kirli bir saldırı yapıldığını ifade etti. Artık PKK`lılara sözde şehitliklerin kurulduğunu, katillerin heykelinin dikildiğini, ihanete methiyeler düzüldüğünü, çözülme ve bölünme refakatçilerinin onay ve teşvik gördüğü bir Türkiye resmiyle karşı karşıya olduklarını bildiren Göçer, MHP’nin bu konuda tavrının açık ve net olduğunu belirti.

Bir yanda Diyarbakır`da teröristlerin heykeli yapılırken, diğer yanda terörle mücadele ruhu, disiplini ve mirasının kötülenip aşağılandığını vurgulayan Göçer, Türk milletinin buna karşı dik duruş sergileyeceğini iddia etti.

 



Mustafa erkoc
1.09.2014 21:56:09
Yok kardesim özellikle besir in eseri. Yakinidir belki

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız