Aklınızı başınıza alın

Aklınızı başınıza alın

HİÇBİR PARTİNİN EMEKLİLERLE İLGİLİ SOMUT BİR PROJESİ YOK!

Aklınızı başınıza alın

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Basri Keskin, siyasileri emekliler üzerinden kumar oynamamaları yönünde uyardı ve emeklilere seslendi: Partilerin emekliler ile ilgili çalışmalarını takip edin ve değerlendirin. Aklınızı başınıza alın.”

VERİLEN HAKLAR YETERSİZ

Fatih Gençer'e özel açıklamalarda bulunan TÜED Şube Başkanı Basri Keskin, siyasi partilerin tümüne yaklaşımlarının aynı olduğunu ifade ederek, Biz tüm siyasilere emeklilere verilen hakların yetersiz olduğunu söylüyoruz” dedi. Seçim sürecinin başından beri siyasileri ağırladıklarını, partilerin emekliler ile ilgili çalışmalarını takip ettiklerini sözlerine ekleyen Keskin, Siyasilerin vaatlerini dinliyoruz. Seçim yaklaştıkça emeklilerle ilgili birçok söz ve vaatle karşılaşıyoruz. Siyasilere bu sözlerini gerçekleştirebilecekleri noktasında güvenmemiz lazım” dedi.

ÜZERİMİZDEN KUMAR OYNAMAMALILAR

Keskin şöyle devam etti: Bu noktada onlardan yapabilecekleri şeylerin sözünü vermelerini istiyoruz. Seçime kadar söz verip, seçimden sonra unutmak olmaz. Emekliler üzerinden kumar oynamaktan vazgeçmeliler.”

EMEKLİYE 3.27, KENDİLERİNE 740 TL ZAM YAPTILAR

Emeklilere yüzde 3.27 gibi bir zammın çok üzücü olduğunun altını çizen Keskin, Bize bu zammı reva görenler, milletvekili emekli maaşına 740 lira gibi bir zam yapıyorlar. Babadan mal kaçıran evlada benzetiyorum bu durumu. Burada emeklilerimizden isteğimiz siyasilerin ve siyasi partilerin emeklilerle ilgili çalışmalarını iyi takip etmeliler ve iyi değerlendirmeliler. Tercihlerini de ona göre yapmalılar” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ