Aklımdan geçmiyor değil

Aklımdan geçmiyor değil

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ulusal basında çıkan ve isminin milletvekilliği aday adaylığı için geçtiği konusundaki soruları cevapladı. Vali Kolat, milletvekilliği konusunda üzerinde bir baskı olduğunu, ancak kesin kararını vermediğini, Aklımdan geçmiyor

MALATYA’DAN MİLLETVEKİLİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Kırıkkale Şubesi tarafından açılan resim sergisine katılan Vali Ali Kolat’a açılış sonrasında basın mensupları tarafından sorulan “Bazı ulusal gazetelerde Malatya’dan milletvekili adayı olacağınız yönünde haberler çıkıyor. Konu ile ilgili düşüncelerinizi bize aktarırmısınız ?” sorusuna açıklıkla cevap verdi.

KARAR VERMEDİM

Vali Kolat, kendi bilgisi dışında haberler yapıldığını konu hakkında bir açıklama yapmadığını ifade ederek, “Herhangi bir açıklamam olmadı bu konuda. Teklif gelirse bakarız. Daha bir açıklama yapmış değilim. Karar vermedim. Fakat bir baskı var bu yönde. İstişare edeceğimiz konuşacağımız yerler var. Zaten benim emekliliğime 1 yıl gibi bir süre var. 13-14 ay sonra ben yaş haddinden emekliyim. Belki düşünebilirim ve bu konu aklımdan geçmiyor değil. Hakkımızda hayırlısıyla nasip etsin diliyorum. Eğer milletimize faydalı olabileceksek ne mutlu bize. Biz bu millete 40 yıldır hizmet ettik. Anılar bıraktık. Gittiğimiz yerlerde de güzel çalışmalarımız oldu. Vatandaşlarımızdan güzel tepkiler aldık. Kırıkkale’de de bir sonumuz yok” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız