AKKALE devri yaşanıyor

AKKALE devri yaşanıyor

Kırıkkale'nin sayılı avukatlarından Abdullah Pekgöz, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı binasını eleştirdi. Pekgöz, Türkiye'de AKKALE Devrinin yaşandığını ifade etti.

1.1 MİLYAR

Binanın önce Başbakanlık yeni binası diye başlayıp sonra Cumhurbaşkanlığı çevrildiğini belirten Pekgöz, “Burası Başkanlık Sarayı olarak adlandırılan AOÇ’daki Aksaray; maliyeti önce 400 milyon(trilyon) sonra 1.1 milyar (bunu ancak iyi matematikçiler açabilir) TL ye mal olacağı hesaplanmıştır. Azıcık lise tarih bilgisi olan Osmanlıdaki LALE DEVRİNİ bilir! (1718-1730 III. Ahmet, zevk-ü sefa devride denir) bu devir, Osmanlının gerileme devrinin başlangıcı olarak kabul edilir. Gerçi Osmanlıda Lale Devri Patrona Halil isyanı ile son bulmuştu.”dedi.

TARİH BUNU UNUTMAYACAK

Şimdi de AKLALE DEVRİ yaşanıyor. Sayın Numan Kurtulmuş, çok isabetli olarak demişti. Gerçi şimdi hatırlatılmasından pek ve hatta hiç hoşlanmıyor. Size ben hatırlatayım, ‘HARUN gibi geldiler KARUN oldular diye .“ Evet, kardeşlerim, Harun gibi geldiler, Karun gibi oldular. Allah bunun hesabını soracak. Ama asil Türk milletinin tarihi bunu hiç unutmayacak.” diye konuştu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız