Akit TV´den müthiş iddia!

Akit TV´den müthiş iddia!

DEMİR´İN BAŞI FENA HALDE DERTTE!

Akit TV´den müthiş iddia!

Akit TV´de dün yayınlanan bir haber Kırıkkale´ye bomba gibi düştü. Haberde Milletvekili Mehmet Demir´in, görevinden ihraç edilen ağabeyi H. Demir´in görevine dönmesiyle ilgili çarpıcı iddialara yer verildi. Haberde Demir´in bazı bakanlardan ricacı olduğu ve Milli Eğitim Bakanına baskı yaptırdığı ileri sürüldü.

ŞOK İDDİALAR İÇEREN HABER

Kırıkkale gündemine bomba gibi düşen haberde, Milletvekili Mehmet Demir´in ağabeyi H. Demir´in 15 Temmuz sonrası Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olduğu, ancak FETÖ soruşturması kapsamında 1 Eylül´de 672 sayılı KHK ile görevinden ihraç edildiğine vurgu yapıldı. Sunucu, iddiaların yenilir yutulur cinsten olmadığına vurgu yaparak, Mehmet Demir´in ağabeyini tekrar göreve getirdiğinin iddia edildiğini söyledi.

DEMİR´İN BAŞI FENA HALDE DERTTE!

Milletvekili Demir´in başının fena halde dertte olduğuna işaret edilen haberde, Demir´in 15 Temmuz sonrasında TBMM´deki gündem dışı konuşmasının görüntüleri eşliğinde, darbe girişimine karşı duruş ve ifadelerinin yer aldığı görüntülere yer veriliyor. 1 Eylül´de 672 sayılı KHK´nın 22´nci sırasında hakkında ihraç kararı verilen H. Demir için, kardeşi Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in bazı bakanlara ricacı olduğu iddia edilen haberde, H. Demir´in FETÖ üyeliğinin MİT ve İstihbarat raporuyla tespit edildiği de iddia edildi.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANINA BASKI YAPILDIĞI İDDİASI

Bazı milletvekilleri ve bakanlar aracılığıyla Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´a baskı yapıldığı, yeni çıkacak olan KHK´da H. Demir´in geri dönecekler listesine alınması için ricacı olduğu belirtilen haberde, 29 Ekim tarihinde çıkan KHK´da Millî Eğitim´den 31 personelin görevine iade edildiği, bu listenin 22´nci sırasında da H. Demir´in yer aldığı vurgulandı. Akit TV´de haberin, ?30 bin kişinin ihraç edildiği Millî Eğitim´de görevine iade edilen 31 kişiden birisinin de Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in kardeşi olması kafaları karıştırdı? şeklinde verilmesiyle Kırıkkale´de günün konusu oldu. H. Demir´in 15 Temmuz sonrası Millî Eğitim Müdür Yardımcısı olmasının da özellikle altının çizildiği haber sonrası gelişmeler merakla bekleniyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız