Akıllı Pos uygulaması esnaflardan kabul gördü

Akıllı Pos uygulaması esnaflardan kabul gördü

Kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında işyerlerinde "akıllı pos" olarak nitelendirilen Vera marka yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar Filo Güvenlik ve Teknoloji Sistemleri tarafından Kırıkkale esnafının hizmetine kısa bir süre önce sunuldu. Esnafların

YAZAR KASA DÖNEMİ SONA ERDİ

Kırıkkale’de Vera marka akıllı Pos’ların işyerlerine dağıtımı da başladı. Filo Güvenlik ve Teknoloji Sistemleri Firması, çözüm ortağı olan Denizbank ile birlikte işyerlerini yeni nesil ödeme kaydedici cihazlarla tanıştırıyor. Filo Güvenlik ve Teknoloji Sistemleri Firması Sahibi Fatih Akboğa ve Denizbank yetkililerinin katılımıyla Vera Akıllı Pos cihazının tanıtımı yapıldı. Kırıkkale’de ilk kez kullanılmaya başlanan Kaplan Kuyumculuk’ta Vera Akıllı Pos cihazının tanıtımını yapan Akboğa, Türk ekonomisinde büyük öneme sahip "yazar kasa" döneminin sona erdiğini söyledi. Akıllı pos cihazları hakkında bilgiler veren Akboğa, ‘Söz konusu cihazlar, hem yazar kasaların fiş kesme özelliğini yerine getirecek hem de, kredi kartı ile işlem yapılmasını sağlayacak’ dedi.

HEM YAZARKASA HEM POS CİHAZI GÖREVİNİ YAPIYOR

Akboğa, “Türk ekonomisinde büyük öneme sahip "yazar kasa" dönemi sona eriyor. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı`nın, kayıtdışı ekonomi ile mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl yayınladığı, işyerlerinde "akıllı pos" olarak nitelendirilen yeni nesil ödeme kaydedici cihazların kullanımı başlıyor. Bu kapsamda, 2.1 milyon pos cihazı, ödeme kaydedici cihazlarla değiştirilecek. Halen işletmelerde kullanılan yazar kasalar da, kademeli olarak yürürlükten kaldırılacak. 2016 yılından sonra ise tüm işletmelerde, akıllı pos cihazları kullanılacak. Vergi mükelleflerinin bu cihazları kullanması yasal düzenlemeyle mecburi hale getirildi” dedi.

DENİZBANK MÜŞTERİLERİNE ÖZEL FIRSATLAR 

Çözüm ortağı Denizbank’ın sunduğu avantajlar sayesinde Vera cihazlara 36 aya kadar taksit imkanı sunulduğunu ifade eden Akboğa, “Denizbank ile çalışan mükelleflere ve kredi kartı sahiplerine Vera Akıllı Pos cihazlarımızda 36 aya varan taksit imkanı sunuyoruz. Ayrıca işletme kartı ile 36 ay boyunca 2 bin TL harcama sözü veren mükellefler, bu cihazlara hiçbir ücret ödemeden sahip olabilecekler” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı