Akıllı Kart Satışı Başladı

Akıllı Kart Satışı Başladı

Kırıkkaleli vatandaşlar toplu ulaşımda kullanmak için ‘Akıllı Kart’larını alıyor. Yeni Otobüs Hareket Merkezi ve Belediye İşlem Merkezi’nden kartlarını alan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler

TEMAZSIZ ÖDEME

 Kırıkkale Belediyesi’nce sayılı günler sonra başlatılacak olan toplu taşımada, kolaylıklar sağlayacak olan Akıllı Kartlara yönelik başlatılan satışlar vatandaşlarda büyük memnuniyet oluşturdu. Kırıkkale’de 28 mahalleye yönelik seferlere başlıyacak olan belediye otobüsleri için elektronik ödeme sistemi geçerli olacak.

KARTLAR SATIŞA BAŞLANDI 

Tam, İndirimli ve Genç Kart alacak olan vatandaşlar (Engelliler, 65 yaş üstü vatandaşlar, Polis, Jandarma, Gaziler, Şehit Yakınları ve Öğrenciler) kartlarını Belediye Hizmet Binasında bulunan İşlem Merkezinden, yeni Otobüs Hareket Merkezinde oluşturulan satış ve dolum merkezlerinden alabilecekler. Bu kişilerden kart alım sırasında Tam kartlar için 20 TL, indirimli kartlar için ise 15 TL kart ücreti alınacak. Gazi, Gazi yakını, şehit yakını, engelle, engelli refakatçisi ve 65 yaş üstü vatandaşlara ise kartlar ücretsiz verilecek.

 BİNİŞ ÜCRETLERİ BELİRLENDİ 

Kırıkkale Belediyesi Ocak Ayı olağan meclis toplantısında da Belediye Otobüs Tarifelerdi de belirlendi. Buna göre tam tek biniş tarifesi 5.50 TL, Genç Kart (öğrenci) 5.00 TL, sadece Yüksek İhtisas Hastanesi için aktarmada (40 dakika içinde) ikinci biniş 3.00 TL olarak belirlendi. İndirimli kart kullanacak olan Gazi, Gazi Yakını, Şehit Yakını, Engelli, Engelli Refakatçisi, 65 Yaş Üstü, Emniyet, Jandarma, İtfaiye, Zabıta ve Sarı Basın Kartı bulunan vatandaşlarımızda otobüslerden ücretsiz yararlanacak. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız