Akdoğan, Sağlık-Sen Üst Kurul Delegesi Oldu

Akdoğan, Sağlık-Sen Üst Kurul Delegesi Oldu

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan 10-11 Ocak'ta Ankara'da yapılan Sağlık-Sen Genel Merkezinin 5. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

GENEL KURULA KIRIKKALE’DEN KATILIM OLDU

Genel Kurul ile ilgili açıklamada bulunan Şube Başkanı Recep Akdoğan “Delegeler, Sağlık-Sen’i yönetme ve daha ileri taşıma görevini, bir kez daha Genel Başkanımız Metin Memiş ve listesinde yer alan yönetim kurulu üyelerine verdi. Seçim sonrası Genel Başkanımız Metin Memiş yeniden genel başkan seçilirken, Genel Başkan Yardımcılıklarına ise Semih Durmuş (Genel Başkan Vekili), Kemal Çırak (Teşkilat), Himmet Bayar (Mali İşler), Mustafa Örnek (Toplu Sözleşme ve Mevzuat), Mutlu Kaya (Basın ve İletişim) ve Abdülaziz Aslan (Genel Eğitim ve Sosyal İşler) görevlerine seçildi” dedi.

YENİ HEDEFLERE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Akdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Seçim sonucunun açıklanmasından sonra delegelerimize ve salonu dolduran Sağlık-Sen ailesine bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkanımız Memiş, 15 Mayıs’a kadar 250 bin üyeye ulaşıp, Sağlık-Sen’i zirveye taşıyacaklarını söyledi. Hizmet yolculuğunda kendisine ve listesini onaylayarak bu kutlu görevi veren delegelere teşekkür eden Genel Başkanımız, “Bundan sonra da Akif İnan’ın Memur-Sen’i kurduğu ilkelerden ayrılmadan, hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Aramıza fitne sokulmasına müsaade etmeyeceğiz. Bütün enerjimizi üyemiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, ülkemiz ve dünya mazlumları için harcayacağız. Biz, büyük bir aileyiz. Hizmet sendikacılığında 20 altın yılı birlikte geride bıraktık. Yeni ufuklara, yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz.”

AKDOĞAN YÖNETİM ÜST KURULUNDA

Akdoğan yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın ve yönetimin hizmet yolculuğunda her zaman yanında olacağız. Başkanımızın da belirttiği gibi aramıza fitne fesat sokulmasına müsaade etmeyeceğiz. İlimizde yetkili sendika olarak üyelerimizle birlik beraberlik içinde Rahmetli Mehmet Akif İnan’ın kurduğu Memur-Sen ilke düşüncelerinden ayrılmadan ilerleyerek çaba sarf edeceğiz. Sağlık ve hizmet çalışanlarının yeni umutlara yeni ufuklara ve hedeflere genel merkezimizle yönetimimizle birlikte taşıyacağız” dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!