Akdoğan güven tazeledi

Akdoğan güven tazeledi

SAĞLIK-SEN´DE KONGRE HEYECANI

SAĞLIK-SEN´DE KONGRE HEYECANI

Akdoğan güven tazeledi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi 1. Olağanüstü Genel Kurulu, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Himmet Bayar ve İdris Baykan´ın katılımıyla gerçekleştirildi. Geniş katılımın olduğu seçim sonrası, Şube Başkanı Recep Akdoğan yeniden şube başkanlığına seçildi.

126 DELEGEDEN 95´İNİN OYUNU ALDI

Hafta sonu gerçekleştirilen seçimde, oylama sonucunda 126 delegeden 95´inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Recep Akdoğan yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, ?Yönetime geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışarak bugünlere geldik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.?

HERKESİ KUCAKLAMAYA HAZIRIZ

?Bugün burada da bizlere yakışan ve demokrasi şöleni şeklinde geçirdiğimiz 1. Olağanüstü Kongre sonucunda üyelerimizin teveccühüyle göreve devam etmemiz istendi. Şüphesiz ki bizler yönetim kurulu olarak bu teveccühe layık olmaya gayret edeceğiz. Hâlihazırda üyemiz olmayan meslektaşlarımızı da kazanmaya çalışacağız. Bu gurur ve onurla Sağlık-Sen ailesine gönül veren ve vermeyen herkesi kucaklamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim? dedi.

95 OYA KARŞI 31 OYLA NETİCELENDİ

Diğer aday Hacı Demir´in de birlik beraberlik vurgusu yaptığı kongre 95 oya karşı 31 oyla neticelendi. Divan Başkanlığını Genel Başkan Vekili Semih Durmuş´un yaptığı seçim sonucu şube yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Recep Akdoğan-Şube Başkanı, Hakan İlhan-Şube Başkan Vekili, Özcan Uça-Şube Başkan Yardımcısı, Fatih Yılmaz-Şube Başkan Yardımcısı, Selami Doğan-Şube Başkan Yardımcısı, Tahir Öztürk-Şube Başkan Yardımcısı, Fatih Yılmazer-Şube Başkan Yardımcısı.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü