Akçelik, Varlı lehine adaylıktan çekildi

Akçelik, Varlı lehine  adaylıktan çekildi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimleri yaklaşırken seçim yarışına girecek olan adaylar da birer birer netleşmeye başladı. Geçen hafta aday olacağını açıklayan ve hâlihazırda KTSO Meclis Başkanı olan Ömer Akçelik, mevcut başkan Ahmet Varlı lehi

VARLI´YI DESTEKLEYEBİLECEĞİNİN SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Geçen hafta KTSO Başkanlığı için aday olacağını duyuran KTSO Meclis Başkanı ve Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, mevcut başkan Ahmet Varlı´nın aday olması halinde adaylıktan çekilebileceğinin ve Varlı´yı destekleyebileceğinin sinyalini vermişti. Mevcut Başkan Ahmet Varlı´nın adaylığını duyurması üzerine adaylıktan çekildiğini açıklayan Akçelik, seçimde Varlı´yı destekleyeceğini duyurdu.

SEÇİM ZORLU GEÇECEK

Daha önce adaylıklarını açıklayan Orhan Kılıç ve Muhsin Güloğlu ile birlikte Ahmet Varlı´nın da adaylığının kesinleşmesiyle birlikte Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında aday sayısı üçe çıkarken, bu durumun Kasım ayında yapılacak ve 2021 yılına kadar KTSO Başkanlık koltuğuna oturacak ismi belirleyecek olan seçimin zorlu geçeceğinin işaretleri olarak görülmeye başladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ