AKÇED süt ve hurma dağıttı

AKÇED süt ve hurma dağıttı

MÜSLÜMANLAR OLARAK İNANCIMIZ SONSUZDUR

AKÇED süt ve hurma dağıttı

Kırıkkale´de faaliyet gösteren AKÇED Derneği tarafından geçtiğimiz gün idrak ettiğimiz Mevlit Kandili nedeniyle süt ve hurma ikramı yapıldı. Son Peygamber Platformu İl Temsilcisi İbrahim Şerbetçioğlu, ?Mevlit Kandili ve benzeri mübarek geceler eşsiz değer taşır? dedi.

ASIL OLAN MUHABBET DUYGULARI

AKÇED Derneği ve son Peygamber Platformu tarafından geçtiğimiz gün idrak ettiğimiz Mevlit Kandili nedeniyle cami çıkışında cemaate, süt ve hurma ikramı yapıldı. Etkinlik hakkında konuşma yapan Son Peygamber Platformu İl Temsilcisi İbrahim Şerbetçioğlu, ?Hayatın koşuşturmaları içinde birbiri ile uzaklaşan, samimiyet ve muhabbet duyguları azalan insanımızın, ne kadar çok asgari müşterekleri olduğunu hatırlamak ve hatırlatmak adına Mevlit Kandili ve benzeri mübarek geceler eşsiz değer taşır? dedi.

MÜSLÜMANLAR OLARAK İNANCIMIZ SONSUZDUR

?Aynı Rabbe secde eden aynı Peygamberi rehber edinen bizlerin, bu ortak paydamıza olan inancımızın güçlenmesi, toplumda da bu eksende birlikteliğin hayata geçirilmesi ne kadar fazla olursa, o kadar yıkılmaz, o kadar güçlü ve o kadar onurlu bir millet olacağımıza olan inancımız sonsuzdur.  Bizleri birbirimize bağlayan bu değerlerin şuuruna varmak adına Peygamberimizi tanımak ve tanıtmak için gayret sarf etmeliyiz. Kırıkkale AKÇED Derneği ve Son Peygamber Platformu yardımlaşmasıyla bu gayeye hizmet için, her Mevlit Kandilinde Peygamber Efendimizin bir ismini ana tema olarak belirleyerek kandil programı düzenliyoruz? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü