Akçay, kapı kapı ?Evet?i anlatıyor

Akçay, kapı kapı ?Evet?i anlatıyor

?HAYIR? DİYENLERİN İYİ İNCELENMESİ GEREKİR

Akçay, kapı kapı ?Evet?i anlatıyor

Referandum çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, kamyoncular kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif üyelerinin taleplerini dinleyen Akçay, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Akçay, kooperatif üyelerinden halk oylamasında destek istedi.

?HAYIR? DİYENLERİN İYİ İNCELENMESİ GEREKİR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay referandum çalışmaları kapsamında Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti. Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hüseyin Ceylan, İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Akyüz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran User´in de katılığı ziyarette İl Başkanı Mürsel Akçay, kooperatif üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette kooperatif üyelerinin taleplerini dinleyen Akçay, kooperatif üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Halk oylaması için destek isteyen Akçay, yeni sisteme karşı çıkanların ve hayır diyenlerin iyi incelenmesi gerektiğini ifade etti. Akçay, hayır diyenlerin kim olduğuna bakıldığında sistemin Türkiye için ne kadar gerekli olduğunun anlaşılabileceğini dile getirdi.

 ?HAYIR? DİYENLER BELLİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye´nin yönetimsel olarak yaşadığı hükümet krizlerinin bir daha yaşanmayacağına dikkat çeken Akçay ?16 Nisan´da bu ülkenin bu milletin kaderini değiştirecek bir halk oylamasına gidiyoruz. Hızlı karar alma hızlı icraat anlamında parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişi halkımızın oylarına sunuyoruz. Yaklaşık birkaç aydır özellikle son 15-20 gündür hummalı bir şekilde insanlarımızla buluşarak Anayasa değişikliği paketinde neler var, neler yok, neden evet demeliyiz, hayır diyenler neden eksik ve yalan söylüyorlar bunları anlatmaya çalışıyoruz. ´Hayır´ diyenler belli. Yetmedi Almanya ve Hollanda´da yaşananları hep birlikte takip ettik. Dışişleri Bakanımızın uçağına iniş izni verilmiyor. Bir ülkedeki yabancı konsolosluk toprakları o yabancı ülkenin malıdır? dedi.

ÇOK KORKUYORLAR

Akçay, ?Yani Hollanda´daki Rotterdam büyükelçiliği Türk topraklarıdır. Bizim Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın Hollanda´daki kendi toprağımız sayılan Rotterdam Büyükelçiliği´ne girişi engelleniyor. Hadi bizim çevremizdeki hayırcılar kendi kafalarına göre hayır diyorlar da Hollanda´daki, Avrupa´daki sözüm ona dostlara ne oluyor? İşte ?Hayır´ın ne kadar hayırsız olduğu ve ?Evet´in bu millet için, bu milletin geleceği için ne kadar önemli olduğu ortadadır. İçeride çalışarak iktidara gelemeyeceklerini bilenlerin aleyhinde olduğu gibi Avrupa´nın da aslında bizim güçlü hükümet, icraat organından ve dolayısıyla bunun Türkiye´ye sağlayacağı istikrardan, büyümeden, yeniden dirilişten ne kadar çok korktuklarını görüyoruz. O halde doğru karar ´evet? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı