Ak Parti`ye organ nakli bile tutmaz

Ak Parti`ye organ nakli bile tutmaz

Ak Parti 4. Olağan Büyük Kongresi`ne siyasetin değişik çevrelerinden, parti tabanında rahatsızlık oluşturmasına rağmen özellikle Milli Görüş partileri kökenli isimlerin katılmasını "Hücre Yenilenmesi" olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan`ın söylemine, S

ÇOK BÜYÜK YANLIŞLARI VAR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, partisinin yaptığı basın açıklamasında yaşanan süreci "Hücre yenilenmesi değil, organ nakli yapsalar, yine de tutmaz. Yine de olmaz. Çünkü sorun hücrede değil, beyindedir. Zihniyet yanlışsa, istediğiniz kadar hücre enjekte edin sonuç değişmez" diye değerlendirdi. Faruk Vurgun, bütün dünyanın Türkiye`ye, Türkiye`nin ise yeni dönemde Saadet Partisi`ne ihtiyacı olduğunu ifade etti. "Sadece Ak Parti`nin değil, diğer partilerin de temelde gittikleri yön ve zihniyetleri yanlıştır. Bu zihniyetlerden hayır gelmez" diyen Faruk Vurgun, milletin artık yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladığını, "öyle yüz gererek, pudra dökerek, makyaj tazeleyerek milletin artık kandırılamayacağını" belirterek, Hükümetin on yıldan beri lafla doyanları lafla, para ile doyanları da para ile doyurma politikası güttüğüne, bundan dolayı da bu kadar uzun iktidar yıllarında ekonomide çalışan, üreten, vergi veren tüccar, sanayici, esnaf ve tüm çalışanların değil, sadece bankaların hep daha çok kazandığına vurgu yaptı.

ÖNCE MİLLETİN GAZINI, YÜZDE 35 ZAMLA DA DOĞAL GAZINI ALDILAR

Vurgun,  on yıldan beri söylenenlerle yapılanlar arasındaki farkı artık herkesin gördüğünü bildirdi. Hükümetin "terörü açılımla, ekonomiyi de atılımla çözeceğiz" dediğini hatırlatan Saadet Partisi Kırıkkale il Başkanı Vurgun, durumun tersine döndüğünü, terörde her gün milletin ta yüreğinden bir başka yara aldığını, ekonomide ise iğneden ipliğe zam furyası estirildiğini kaydederek şöyle konuştu: "Sayın Başbakan geçtiğimiz günlerde `bu milletin gazını aldık` demişti. Dediği çıkacak, milletin elindeki üç kuruşluk gazı da alıp, kışa girerken acı bir sürpriz yapacak. Çünkü geçtiğimiz Nisan`da doğalgaza yüzde 18 zam gelmişti, ancak millet yaz döneminde hissetmemişti. Şimdi de yüzde 10 zam geldi. Kümülatif toplamda doğalgaz 6 ayda yüzde 35 zamlanmış oldu? dedi.

AKP, ANAP`TAN BİLE BAŞARISIZ

On yıllık Ak Parti iktidarını, 12 Eylül sonrasının bir diğer tek başına iktidar dönemi olan Anavatan Partisi ile mukayese eden Saadetli Vurgun, AKP Hükümetinin, kendisini hep koalisyon hükümetleri verileri ile kıyasladığını, oysa kendisi gibi bir başka tek parti iktidarı olan Anavatan Partisi`nin iki döneminde,  büyüme ortalaması 5.2 iken,  Ak Parti dönemi olan 2001-2010 büyüme ortalamasının 4.2 olduğunu söyledi. "AKP, Anavatan Partisi`nden bile başarısızdır" diyen Faruk Vurgun,  milletin ot, sap, saman ithal eder hale düştüğünü, `tüccar siyasetle` kendisini küçültenleri milletin de küçülteceğine işaret etti? diye konuştu.

AK PARTİ SINIFTA KALDI

Türkiye`de 2001 yılları şartlarında reform yapması beklenen bir Ak Parti İktidarının, reform yapıp gerekli bedelleri ödemekten kaçtığını dile getiren Vurgun, 54. Hükümet dönemi ile mukayese edildiğinde ise "Ak Parti`nin sınıfta kaldığını", bu gerçeklerin ortaya çıkmaması için de "büyük millet, büyük güç" sloganıyla yeni göz boyama taktiklerine başvurduğunu söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız