AK Parti`ye hücum

AK Parti`ye hücum

AK Parti'de aday adaylığı için başvuru tarihinin 1 Ekim olarak açıklanmasından sonra aday adayı isimleri belli olmaya başladı. Başbakan Yardımcımsı Beşir Atalay'ın kimi işaret edeceği henüz belli değilken, Turan Kıratlı, Serdar Duru, Kemal Albayrak, Orhan

İSİMLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

AK Parti’de aday adaylığı başvuru tarihinin 1 Ekim olarak açıklanmasından sonra aday adaylarının isimleri de belli olmaya başladı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın kimi işaret edeceği henüz belli değilken eski Milletvekili Turan Kıratlı, Avukat Orhan Aytekin, eski il Başkanlarından Nuh Dağdelen, eski Milletvekili Kemal Albayrak, MTA Daire Başkanı Hurşit Gündoğan, eski Milletvekili Murat Yılmazer, Merkez Valisi Süleyman Kahraman, Mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Duru ve Yüksek İhtisas Hastanesi Hastane yöneticisi Osman Acar’ın isimleri öne çıkıyor. Bu isimlerden Serdar Duru henüz müracaat tarihi belli olmadan aday adaylığını ilk ilan eden isim olarak biliniyor. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın adaylığı konusunda en çok tartışılan isim olarak dikkat çekiyor.

ADAY ADAYI SAYISI DAHA DA ARTAR   

Siyaset kulislerinde en çok merak edilen AK Parti’nin adayı kim olacak sorusu ağırlıklı olarak tartışılırken aday adaylığı müracaat tarihinin öne alınmasıyla birlikte mevcut sayının artması bekleniyor. Parti içindeki gelişmelerde bunu gösteriyor. Ancak Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bu isimlerden birisini mi yoksa başka sürpriz bir isimi mi? işaret eder henüz bilinmiyor. Buna rağmen şu an aday adaylıkları öne çıkanların 1 Ekim’den itibaren resmen aday adaylıklarını ilan etmeleri bekleniyor. Aday belirlenmesinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın görüşünün önemli olduğu öne çıksa da son sözü Başbakan Erdoğan’ın söyleyeceği biliniyor. Hatta Atalay’ın bile adaylığının söz konusu olduğu parti içinde ağırlıklı olarak tartışılıyor. Bu nedenle Ekim ayı Kırıkkale siyasetinin hareketleneceği ay olarak görülüyor.



abdulmuttalip arslan
1.10.2013 10:31:41
Muhakkak ki ortaya çıkan insanların hepside kırıkkale ye daha iyi hizmet etme adına ortaya çıkmışlardır.Buna şüphe yok ancak; Hurşit Gündoğan Uzun bir tecrübe birikimi ile devlet Planlama da uzun yıllar bulunması ve ANKARA DA olma avantajınıda kullanarak,Kırıkkale ye daha iyi hizmet edeceğine inanıyorum.Tabiki bu durumu; kırıkkale halkı ve karar verici mercide olanlar değerlendireceklerdir.Bu nedenle kırıkkale layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır.

Metoikos
1.10.2013 14:06:21
Hurşit abi inşallah senin için hayırlısı olur inşallah yine oyun oynanmaz üzerinde.

mehmet yılmaz
5.10.2013 03:57:01
inşallah kemal albayrak aday olacak burda en tecrübeli işiniz ehli insan kemal albayraktır

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız