AK Partili gençler, kongreye hazırlanıyor

AK Partili gençler, kongreye hazırlanıyor

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Mesut Yurduseven, önümüzdeki Pazar günü Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongreye tüm partilileri davet etti.

BASIN TOPLANTISI

Yurduseven, ilçe gençlik kolları başkanları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Derya Alabalıkta yapılan toplantıda Gençlik Kolları Başkanı Yurduseven, 24 Temmuz 2014 tarihinde Genel Merkezi tarafından Kırıkkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanarak göreve geldiğini, bu tarihten itibaren yönetimi oluşturarak, genel merkezle uyum içerisinde çalışmalara başladığını söyledi.

TEKRAR ADAYIM

Atamasının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi, Genel Başkan ve Başbakanın değişikliğiyle kongre süreçleri başladığını belirten Yurduseven, “Tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale’de de kongrelerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde yaptık. Dolayısıyla ana kademe kongreleri tamamlandıktan sonra 10 Ocak 2015 tarihi itibariyle Gençlik Kolları ilçe kongrelerini başlattık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Gençlik Kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. Yeni seçilen tüm İlçe Gençlik Kollan Başkanlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

8 ŞUBAT 2015

8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan İl Gençlik Kolları Başkanlığı için tekrar aday olduğunu belirten Yurduseven, “Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Beşir Atalay`ın da katılacağı kongremizi Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Buradan partili partisiz herkesi kongremize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız