AK Partide istifa furyası

AK Partide istifa furyası

AK Parti Kırıkkale teşkilatlarında istifa furyası yaşanıyor. Son olarak Karakeçili ilçe Kadın Kolu Başkanı Nurcan Pilavcı’da görevinden istifa etti. Pilavcı da diğer başkanlar gibi teşekkür ederek görevinden ayrıldı

İSTİFALAR DEVAM EDECEK GİBİ

AK Parti Kırıkkale teşkilatlarında bir süredir devam eden parti içi rahatsızlıklar beraberinde istifaları getirmeye başladı. İl Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök’ün görevinden ayrılmasıyla başlayan, Bahşılı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Mercan’ın görevi bırakmasıyla devam eden istifa furyası İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özarslan ile devam etti. Son olarak  Karakeçili İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Pilavcı’da sağlık sorunları gerekçesi ile görevinden istifa etti.

 

AÇIKLAMAYA MUHTAÇ DURUM

İlk olarak İl Kadın Kolu Başkanı Nebahat Erkök’ün görevinden ayrılmasıyla ilgili sosyal medya ve baxka mecralarda yayınlanan haber ve yorumlara bakılırsa sonraki süreçte de görevinden ayrılan başkanların da aynı gerekçelerle istifa etmiş olabilecekleri kanısı ağırlık kazanıyor.  Özellikle daha önce tıpkı Erkök’e uygulandığı ileri sürülen baskılara rağmen buiüne kadar görevinden ayrılmayan il gençlik kolu başkanı Halil Özarslan’ın istifası ve diğer istifalarla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapılması bekleniyor.  

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı