AK Parti Teşkilatından kan bağışı

AK Parti Teşkilatından kan bağışı

Kırıkkale'de AK Parti İl Teşkilatı Zafer Caddesi'nde bulunan Kızılay Kan Merkezine giderek kan bağışında bulundu.

ÖNEMİNE DEĞİNDİ

AK Partililer, Zafer Caddesi üzerindeki yeni hizmet binasına taşınan Kızılay Kan Merkezini ziyaret ederek kan bağışında bulundular. Başta AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, olmak üzere rahatsızlığı olmayan tüm teşkilat üyelerinden kan alındı. Bağış yaparken gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Akçay, kan vermenin önemine dikkat çekti.

SAĞLIKLI KALALIM

Kan verelim ki sağlıklı kalalım diyen Akçay, "Ülkemizin gözbebeği olan Kızılay sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi. Hem Kızılay`a destek vermek hem de Kızılay`ın vatandaşlarımıza destek vermesi için bugün buradayız. Kan vermek çok önemli. Bu manada biz Kırıkkale`de ki tüm hemşerilerimizi kan vermeye davet ediyoruz. Teşkilatımız olarak il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe teşkilatlarımızla Kızılay`a kan vererek destek çıkıyoruz. Teşkilat olarak Kızılay`a desteklerimiz inşallah hep devam edecek. Çünkü Kızılay`ın yapmış olduğu görev gerçekten çok önemli ve çok kutsal. Sadece Türkiye`de değil tüm dünyada da ülkemizin ismini duyuyor ve yardıma muhtaç insanlara yardımlarda bulunuyor" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Örnek davranışlarından dolayı AK Parti teşkilatına teşekkür eden Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan ise "AK Parti il teşkilatına, yeni mekânımıza ekip halinde Kırıkkale`ye örnek bir davranış arz edecek şekilde kan vermelerinden dolayı huzurlarınızda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Kızılay`ın faaliyetleri anlatmakla bitmez. Bu gün bir ünite kan bir hayat kurtarır. Günümüzde, hükümetimizin verdiği destekle artık insanlarımız kan aramak yerine direkt hastanelerden, genel merkezimizden ihtiyaçlarını anında temin edebiliyorlar. Onun için son zamanlarda kan vermek üst seviyelere ulaştı. Bu tür faaliyetleri basın mensuplarının kamuoyuna aktarması vesilesiyle vatandaşımız daha duyarlı, daha bilinçli oluyor" şeklinde konuştu.



Baattin Emmi
8.03.2015 11:43:15
Baattin Kapucu yu İl başkanı Mürsel Akçay görevden aldırdığı halde bu resim karesinde gülerek nasıl poz vermiş ne diyim bilmem ki....

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!