AK PARTİ MİLLETİMİZİN PARTİSİ

AK PARTİ MİLLETİMİZİN PARTİSİ

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Beşir Atalay, ??AK Parti milletimizin partidir ve milletimizin desteği ile buralara gelmiştir. Her alanda sağladığımız istikrar bu seçimde de sürecek?? dedi

DOĞU CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale?de Doğu Caddesi esnaflarını ziyaret eden, Atalay, esnafların sorunlarını dinledi, esnaflarla güncel konular üzerinde sohbet etti. AK Parti`yi milletin kurduğunu söyleyen Atalay 12 Haziran`da yapılacak genel seçimlerde esnaftan partilerine destek istedi.  
 
2002 SEÇİMLERİNDE AK PARTİ İKTİDAR OLDU
Atalay, ??2002 yılında yapılan seçimlerde AK Parti`yi tek başına iktidara getirdiniz. Bu oran her seçimde arttı. (Peki, neden arttı?) Çünkü vatandaş AK Parti`nin politikasından memnun. AK Parti millet için çalışıyor ve milletin beklentileri doğrultusunda hizmet yapıyor. Milletimiz hizmet yapanı görür ve ödülünü verir. Bu seçimlerde partimiz yine beklenen oyu alacak ve iktidar olacaktır?? diye konuştu.
 
MİNİBÜSÇÜLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Esnaf ziyaretlerinin ardından Öğle Namazını Gürler Camisinde kılan Atalay, namazın ardından Kırıkkale Minibüsçüler Derneğini ziyaret etti. Atalay, Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan?den minibüsçülerin sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı. Ulaşımın önemli bir hizmet aracı olduğunu belirten Atalay, ??Ulaşım önemli bir hizmet aracıdır. Bu konuyu minibüsçü esnafımızın iyi anladığını biliyorum. Toplu Taşıma hizmeti veren minibüsçülerimizin sıkıntıları ve sorunlarını çözmek için çalışacağız. Önemli bir görev üstleniyorsunuz ve can taşıyorsunuz. Tüm vatandaşların, seyahatlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmesi için, sizler de üzerinize düşen görevi yerine getirmelisiniz?? dedi.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız