Ak Parti Hizmeti Ebedi Devam Edecek

Ak Parti Hizmeti Ebedi Devam Edecek

Milletvekilliği aday adaylık başvurularının sona ermesinin ardından Ak Parti İl Danışma Meclisi toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mürsel Akçay Ak Parti hizmetinin ebedi devam edeceğinin altını çizdi.

TAM KADRO KATILIM SAĞLANDI

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylık başvurularının sona ermesinin ardından Ak Parti Toplantı Salonu’nda İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve il genel meclis üyeleri, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe ve belde başkanları ve mahalle başkanları olmak üzere toplantıya tam kadro katılım sağlandı.

ÖVGÜYLE BAHSEDİLEN BİR İL KONGRESİ YAPTIK

İl Danışma Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ’15 Eylül itibariyle ilimizde tüm teşkilatlarımızda seçimler yapıldı. Aralık ayında il kongresini gerçekleştirdik. Genel Merkezde çok konuşulan ve övgüyle bahsedilen bir kongre yaptık. Akabinde coşkulu bir Gençlik Kolları kongresi ardından da Kadın Kolları kongremizi yaptık. Kongreler tamamlandıktan sonra 7 Haziran seçim çalışmalarımız başladı. Bu hafta yoğun bir aday adaylık başvuru haftası geçirdik. Ak Parti’ye gönül vermiş arkadaşlarımız aday adayı oldular. Her bir kendi çapında önemli ve değerli insanlardır. Onların coşkusu ve heyecanı 2015 seçimlerin de sonucunu göstermektedir’

BU DAVAYA HİZMET ETMEK ONURDUR ŞEREFTİR

Akçay, ‘2011 seçimlerinde Kırıkkale’den yüzde 62 oy aldık. Akabinde ilk defa yapılan halkın kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanlık seçiminde yüzde 64 oy aldık. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde bunun da üzerinde bir oy alıp yine Kırıkkale tarihinde en fazla oy oranıyla rekor kıracağız ve bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Bakıyorum diğer partilerde ne bir coşku ne de bir heyecan var. Daha aday adayları bile birkaç isimden başka belli değil. Bizim aday adaylarımız bu davaya hizmet etmek için aday adayı olduklarını ve aday olmasalar bile bu davaya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladılar. Bu davaya hizmet etmek onurdur şereftir.’

AK PARTİ HİZMETİ EBEDİ DEVAM EDECEKTİR

Akçay konuşmasının devamında, ‘Ak Parti hizmetlerini kısaca bir hatırlayalım. Eskiden hastaneye gittiğimizde sabah erkenden gider muayene sırasına girerdik. Muayene biter bitmez ilaç kuyruğuna girer ve istediğimiz ilacı da çoğu kez bulamazdık. O zamanı yaşayanlara istediğiniz hastanede istediğiniz doktora muayene olacaksınız deseler kimse inanmazdı. Ama Ak Parti hayal bile edilemeyeni gerçekleştirdi. Bunu kimse göz ardı etmemeli. Ak Parti’den önce yarınını bile düşünemeyen bir Türkiye varken şimdi kendisine önce 2023 sonra 2071’e hedef koyan bir Türkiye var. Şunu herkes bilsin ki Ak Parti hizmeti ebedi devam edecektir’ dedi. 

2015’E DAMGA VURACAĞIZ

İl Başkanı Akçay’dan sonra söz alan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  ‘Bu yıl seçimler yılı oldu. Kongrelerimiz tamamladık ve 2015 genel seçimlerine hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yola devam edeceğiz. 2015 seçimlerinden en yüksek oyu alıp damgamızı vuracağız. Seçimlerde alacağımız yüksek oyla 3 vekil çıkartıp Ak Parti hizmetleri Kırıkkale’de devam edecektir’ şeklinde konuştu.

REFERANSIMIZ GEÇMİŞ, HEDEFİMİZ GELECEKTİR

Uyardan sonra konuşan Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, ‘Ak Parti camiası, Ak Parti icraatları, Ak Parti çalışmaları kalpten kalbe giden bir duygu selidir. Ak Partinin bir hizmetkârı olarak konumumuzun dünyevi hiçbir önemi yoktur. Peygamber Efendimizin sahabelerine söylediği gibi ‘Hepimiz Allah’a yolcuyuz’. Bu çatı altında hizmet etmek dünyevi düşünülemez. O nedenle yaptığımız hizmetlerden Allah’a hesap vereceğiz. Partimiz kendini yeniledi tüm kadrolarıyla seçime hazır hale geldi. Çalışmalarımızı yüzde 98 tamamladık. Referansımız geçmiş, hedefimiz gelecektir’ dedi.

VEKİLLERİMİZLE KÖY KÖY GEZECEĞİZ

İl Danışma Meclis toplantısının son konuşmacısı İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ise Ak Parti hükümeti sayesinde köylere yapılan hizmetlerden bahsetti. Atalay, ‘Şuan Ak Parti’ye yapılan 32 aday adayı başvurusu var. Bunların içinden çıkacak 3 aday ile birlikte seçimden sonra ilçe ilçe, kasaba kasaba, köy köy gezeceğiz. Köylere yatırımlarımız devam ediyor. Geçen yıl kuraklık oldu su ile ilgili yatırımlar yaptık. Şimdi köylerde her evde bir çeşme var. Suyu akmayan köyümüz yok. Köylerde kilit parke ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarımız var. Şehre giden ne hizmet varsa köye de gitmeli. 4 yıl içinde bu çalışmalarımızı tüm köylerde bitirmeye çalışacağız’ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız