AK Parti hezimete uğrayacak

AK Parti hezimete uğrayacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, AK Parti'nin seçimlerde Türkiye genelinde ve Kırıkkale'de hüsrana uğrayacağını söyledi. Son yolsuzluk olaylarının partiye büyük bir oy kaybı yaşattığını belirten Yılmaz, göreceksiniz seçimin galibi biz o

SANDIK BAŞINDA SEÇİM KAYBETTİRDİLER

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, İl Başkanı Faruk Vurgun ve parti yönetimi gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı. 

 

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

İl Teşkilatıyla koordineli olarak çalıştıklarını belirten Yılmaz, 4 Ocak 2013 Cumartesi günü seçim bürolarını açarak, çalışmaların daha da hızlanacağını bildirdi. Kırıkkale şehir merkezine herkesin siyaset konuştuğunu, kenar mahallelerde oturan insanların kime oy vereceğinin bu seçimde kazananı belirleyeceğini ifade etti. Yılmaz, 30 Mart’ta akşamı AK Parti’nin bu seçimde umduğunu bulamayacağını ve hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.

 

MİLLET DOĞRUYU GÖRÜR

Milletin her zaman doğru yaptığını ifade eden Yılmaz, bu dönemde vatandaşların AK Parti’ye ders vereceğini ve önceki dönem hükümetler gibi AK Parti’nin de hayal kırıklığı yaşayacağını belirtti.

Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.  

 

1 ÇİVİ ÇAKMADILAR

10 yıllık dönemde mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın, şehrin gelişimine katkı sağlayacak bir proje yapmadığını belirten Yılmaz, 1 bakan ve 2 milletvekilinin de Kırıkkale’ye bir çivi dahi çakmadıklarını bildirdi. Yılmaz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını ve bundan sonra da bölgecilik yapmayacaklarını söyledi. Yılmaz, Kırıkkale’nin kaderini değiştireceklerini ve gelişmişlik için önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

 

BÖLGECİLİK SON BULSUN

Kırıkkale’nin bölgecilikten kurtulması gerektiğini belirten Yılmaz, bu zamana kadar hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını bundan sonra da yapmayacaklarını söyledi. Kırıkkale’nin kaderinin bu seçimde değişeceğini belirten Yılmaz, ““Kırıkkale’de yaşayan Kırıkkaleliler gibi ve siyasi olarak takip eden bu memlekette mesleği itibariyle de herkesle beraber yaşayan bir kardeşinizim. Siyasete atıldığımız günden bu yana beni hiç yalnız bırakmayan, her seçimde yanımda olan Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız