AK Kadınlar kongreye hazırlanıyor

AK Kadınlar kongreye hazırlanıyor

AK Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, AK Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nin 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.00'de Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyledi.

HAYIRLI OLSUN

İl Kadın Kolları Başkanı Doğmuş, 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan kongre sürecininİl Kadın Kollarının kongreleri ile devam ettiğini belirterek, “15 Eylül 2014 ve 1 Mart 2015 tarihleri AK Parti’nin kongre sürecidir. 22 Şubat tarihine kadar kongrelerimiz devam edecektir. AK Parti teşkilatları olarak bu zamana kadar ana kademe ilçe kongrelerimizi, il kongrelerimizi, akabinde İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerimizi gerçekleştirdik.”

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Bütün ilçe başkanlarına ve yönetimlerine görevlerinde başarılar dileyen Doğmuş, “Adeta bir şenlik ve demokrasi şöleni halinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz 4. Olağan il Kadın Kollan kongremize Genel Merkezimizin de katılımlarını bekliyoruz. Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve Kırıkkaleli hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum.”

YENİ TÜRKİYE

“Kongrede yapılacak seçimler sonucunda ilçe teşkilatlarımız, il teşkilatlarımız milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır.4. Olağan Kongremizin ilimize Partimize ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik beraberlik içinde hep birlikte yeni Türkiye Yeni Güç Kadın 2023” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız