AK KADINLAR BİR ARADA

AK KADINLAR BİR ARADA

AK Partili kadınlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülseri Elmalı?nın başkanlığında Derya Alabalık Restaurant?ta kahvaltıda bir araya geldiler. İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Babayiğit, tanıtım medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Seç

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
12 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandıran Ak Parti bu kez de bayanları unutmadı. AK Parti Kadın Kolları yönetiminde bulunan bayanlar kahvaltıda bir araya geldi. İl Başkanı Mehmet Demir tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda bayanlara moral verildi. Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Demir, ?her seçimde olduğu gibi bu seçimde de bayanlarımıza büyük iş düşüyor. Biliyorsunuz Sayın Başbakanımız bayanlara büyük önem ve değer veriyor. Çünkü bayanlar erkeklerimizden daha aktif ve hızlı çalışıyorlar? dedi.
 
BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ 
?Onların emekleri herkesten çok bizlerde bugün böyle bir jest yapmak istedik.
Bugün bizim için oldukça önemli bir gün, yeni bir süreçteyiz 3 kez sandığa gidiyoruz iki dönemdir alnımızın akıyla sandıktan birinci çıkıyoruz ve bu seçimde de Allahın izni ile birinci çıkacağız. Ancak yine hatırlatmak istiyorum ki siz bayanlara büyük görevler düşüyor gitmediniz ev kalmasın, konuşmadığınız bayan kalmasın bu gerçekten bizim için önemlidir. Kale içeriden fetih edilir sözüne bağlı olarak, kadınların seçimlerdeki rolünü azımsamıyoruz? dedi.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız